Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tento týden v Ulici: Adriana vyhodí Eddieho z Coolny a znovu sáhne po drogách!

23. ledna 2017 | 08:11

Definitivní rozchod Adriany a Eddieho je teď v Ulici problém číslo jedna. Adriana se totiž naprosto pomátla, a Eddieho dokonce tento týden vyhodí z Coolny. Stane se také něco, co se dalo tak trochu čekat, Adriana znovu sáhne po drogách!

Adriana rozchod s Eddiem absolutně nezvládá. Tak moc jí aférou se Zorou ublížil, že se z velké lásky vyklubala obrovská nenávist. Adriana má vztek na něj, ale i sama na sebe. Její averze vůči Eddiemu se neustále stupňuje. Tento týden přijde Eddie na pracovní schůzku do Coolny, kde měla být za barem Dominika, ale vyměnily si s Adrianou služby.

Přestože Adriana Eddieho vykopla z bytu, dala mu facku, vyhodila jeho věci do popelnice a řekla mu spoustu strašných věcí, Eddie jí popřeje k narozeninám a poprosí ji o kafe. Ona jeho přítomnost neustojí. Odmítne ho obsloužit, a dokonce mu vyhrožuje, že jestli neodejde, zavolá na něj policii. 

Vypadá to, že rána v Adrianině srdci se jen tak nezahojí. Jejich setkání v Coolně se neobejde bez následků. Adri se začne s rozchodem vyrovnávat stejně jako tehdy její otec. Sáhne po alkoholu a půjde ještě dál. Úlevu se pokusí najít v drogách, se kterými měla v minulosti hodně velké problémy. Děda s Amálkou si o ni už brzy začnou dělat starosti, protože na ni uslyší stížnosti ze všech stran. Pomůže jí rodina překonat těžké období, nebo si Adriana postaví hlavu a raději bude svůj žal utápět v alkoholu a drogách?

Vyhrocenou situaci také velmi špatně prožívá pan Pešek, kterého už několikrát pořádně potrápilo zdraví. Musí na sebe být opatrný. Sám moc dobře ví, že Eddie byl jediný, kdo dokázal Adrianu uklidnit a naučit ji zodpovědnosti. A tak se Vlasta bojí, že jeho vnučka se opět začne životem jen tak prokousávat. A má pravdu. Adrianino chování ho bude stát ještě pořádné nervy i zdraví. 

Video se připravuje ...
Hana Holišová: Když to jde, utíkám za tatínkem do Beskyd. • VIDEO: Adam Balažovič

Autor: red