Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!

  • 16. ledna 2017 | 08:10

    Ani tento týden nebude v Ulici klid. Vaši oblíbení hrdinové budou muset zase řešit nepříjemné a mnohdy i velmi nečekané životní situace. Někdo z nich už nebude mít sílu, ale po prohraném boji čeká na někoho úplně nový start. 

  • Zamilovaný Tobiáš

    Student Tobiáš už vyznal prostřednictvím povídky své učitelce Tereze lásku, ale odpověď zatím nepřichází. Tobiáš se ale nevzdává a rozhodne se Tereze se svými city svěřit tváří v tvář. Tento týden se dokonce odhodlá k tomu, že se pokusí ji políbit. Jak tohle dopadne? Zamiluje se Tereza do svého studenta? Jak to s nimi bude dál, se dozvíme už brzy. 

    Ulice
    Autor: TV Nova

  • Adriana blázní

    Adriana dala Eddiemu druhou šanci, ale nezvládla to. Neustále mu nedůvěřovala, a tak to minulý týden mezi nimi skončilo opět rozchodem. Adriana je znovu jako neřízená střela a kdykoliv může znovu spadnout do drog, které jí v minulosti nebyly vůbec vzdálené. Tento týden se s Eddiem opět uvidí a nebudou lítat jen ostrá slova, ale i facky. Tihle dva už zkrátka dohromady žít nemůžou! Adriana má navíc zase velmi blízko k Mikimu. Mohou se ti dva dát dohromady? Nebo je pro ni vždycky jen útěchou po bouřlivém rozchodu?

    Dramatický rozchod Adriany a Eddieho v seriálu Ulice.
    Autor: archiv TV Nova
  • Martin příliš riskuje

    Martin po operaci ruky jen těžko zvládá práci v dílně, ale místo si chce udržet za každou cenu. Tento týden bude tolik riskovat, že bude jen krůček od obrovské tragédie. Jardovi už dojde trpělivost a Martinovi řekne, že si za něj bude muset najít náhradu. Ten svého nadřízeného i kamaráda pošle do háje, i když Jardovo rozhodnutí samozřejmě chápe. Co bude s Martinem dál? 

    Martin Maléř se musí vyrovnat s tím, že se jeho milovaná žena Veronika zamilovala do jiného. Snad se mu nakonec podaří hodit všechno za hlavu a najít sílu jí odpustit.
    Autor: TV Nova

  • Květa opět nastupuje

    O velký rozruch se už tento týden postará intrikánka Květa, která dá všem jasně najevo, že má opravdu velký zájem o koupi kadeřnického salonu. A to je obrovská pohroma nejen pro Vilmu Nyklovou, ale také pro Simonu. Květa navíc opět předvede, jak skvělá je manipulátorka. Někdo se totiž přidá na její stranu. Jak to se salonem nakonec dopadne, to si budeme muset ještě chvilku počkat. 

    Rudolf Hložánek a Květa Vavrušková
    Autor: TV Nova

Autor: red
Diskuse ke článku
.