Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tento týden v Ulici: Scéna jako z italské domácnosti, intriky a zklamání!

  • 9. ledna 2017 | 08:35

    Začátek nového roku není v Ulici příliš šťastný. Béda se trápí kvůli své nevěře, Vendula dostala padáka, kadeřnictví se bude s největší pravděpodobností zavírat a Monika chce po rozchodu s Márou prodat Coolnu. Jak se bude trápení našich oblíbených hrdinů vyvíjet tento týden? 

  • Adriana udělá scénu

    Přestože se Adriana s Eddiem snaží svůj vztah vrátit do starých kolejí, stále to mezi nimi skřípe. Zdálo se, že návštěva párové terapeutky pomůže, ale opak je pravdou. Adriana stále nesmyslně žárlí a Eddiemu zkrátka nedokáže znovu důvěřovat. Tento týden ztropí scénu jako vystřiženou z italské domácnosti, a dokonce Eddieho vyhodí z bytu. Jak to s nimi bude dál? 

    Adriana a Eddie
    Autor: archiv TV Nova

  • Vendula dostala padáka

    Ani pro Vendulu nezačíná nový rok příliš idylicky. Konečně získala místo v Lumírově životě a začala si budovat vztah i se svou babičkou Vilmou, ale přijde tvrdý pád. Vendula dostane padáka a musí rychle začít jednat, protože nemá z čeho platit ubytovnu. Lumír má řešení. Chce, aby Vendula znovu začala pracovat u nich v pekárně. Jenže ona má tak trochu jiné plány, které Lumíra šokují. Chce se totiž vrátit zpět ke své matce do Sokolova a pracovat tam. Zvládne ji Lumír přesvědčit, aby ho neopouštěla? Nebo se na scéně objeví někdo úplně jiný, kdo ji přiměje zůstat?

    Lumír a Vendula
    Autor: TV Nova
  • Květa opět na scéně

    Radnice se rozhodla prodat nebytové prostory, aby zalepila díru v rozpočtu. Jedním z míst je i prostor kadeřnictví, ve kterém pracují Jitka, Simona a Digi. Ty se teď bojí, že přijdou o práci, a tak se snaží vymyslet cokoliv, aby si svá místa udržely. Jenže na scénu přichází intrikánka Květa, která chce kadeřnictví koupit a udělat z něj luxusní salon pro psy. Investuje nakonec Simona svou a Rudolfovu výhru a stane se majitelkou kadeřnictví, nebo si budou muset všechny tři hledat novou práci?

    Autor: ulice.nova.cz

  • Monika chce prodat Coolnu

    Zájem je také o Coolnu, kterou chce Monika po rozchodu s Márou prodat. Nestíhá se o svůj podnik starat, nedaří se jí sehnat provozního ani náhradu za Máru a chce se naplno věnovat škole a dál pomáhat v Tanzanii. O jejích úmyslech se dozví Tony, pro kterého je Coolna srdcovou záležitostí. A tak Monice nabídne, že její podnik koupí. Přistoupí na to, nebo už Tony nadobro ztratil její důvěru?

    Tony je očištěn, ale okolí ještě nepřesvědčil.
    Autor: facebook.com/nova

Autor: red
Klíčová slova:  seriál ulice, ulice, české seriály
Diskuse ke článku
.