Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Co vás letos čeká v Ordinaci? Víme, na co se můžete těšit!

  • Běle na pomoc přijede bývalý manžel. Nebude ale sám.
    2. ledna 2017 | 10:00

    Nová láska, další osudová setkání, ale i bolestné chvíle a tragédie, která bude mít fatální následky. Na hrdiny Ordinace v růžové zahradě 2 čeká i v roce 2017 nejedno životní překvapení. Na pokračování oblíbeného seriálu si sice musíte ještě týden počkat, my vám ale už teď prozradíme, jak se děj bude vyvíjet.

  • Darek s Lucií prožijí noční můru každého rodiče

    ...
    Autor: archiv TV NOVA

    Lucie a Darek společně museli překonat nejeden problém. Teď to ale vypadá, že se jim konečně splnily všechny jejich sny. Radují se z dcery Bětušky, která se má čile k světu. Starší sestra Gituška ji skvěle přijala a Darek je šťastný, že má spokojenou rodinu. Jejich život by se mohl podobat idyle, kdyby do ní ovšem nezasahoval svou všudypřítomností zdravotní bratr Vilík. Zbavit se ho je téměř nemožné. Stejně jako vyhnat z hlavy brouky, které tam všímavý rodinný přítel nasadil. Neunikne mu totiž, že Bětuška není Darkovi vůbec podobná, a ještě k tomu všemu má úplně zrzavé vlásky. Něco tady zkrátka nesedí...

    Ordinace v růžové zahradě už se na našich televizních obrazovkách zabydlela a vystřídalo se v ní nespočet hrdinů. Připomeňte si je ve fotogalerii oblíbených postav:

  • Otu srdce táhne k Marice

    ...
    Autor: archiv TV NOVA

    Ota má za sebou těžké období. Do jeho života nedávno výrazně zasáhl Leoš Mára, kvůli kterému přišel o primariát. Přesto by mohl být šťastný, vždyť má doma Kateřinu a malou Verunku, na které teď může mít mnohem víc času. Cítí vůči nim velkou zodpovědnost a Kateřinu má moc rád. Ale srdce ho táhne jinam. A i když se snaží své city ke kolegyni Marice Lukáčové potlačit a omezit jejich vztah na ryze pracovní, nedaří se mu to. Pořád je to ale rozumný chlap. Jde jen o to, zda rozum zvítězí nad nekontrolovatelnými city...

    Podívejte se na rozhovor s Martinem Donutilem, synem populárního herce, který ztvárnil jednu z hlavních rolí v novém seriálu ČT Četníci z Luhačovic:

    Video se připravuje ...
    Martin Donutil: Táta je na mě hodný a nechává mi prostor • VIDEO: Tereza Kovářová/BPŽ

  • Běla bude bojovat nejen s nemocí, ale i žárlivostí

    ...
    Autor: archiv TV NOVA

    Běla se vyrovnává se smrtí kamarádky a dcery kolegy Ženíška Lenky. I když byly naprosto rozdílné a zpočátku se nemohly vystát, spojila je krutá diagnóza. V těžkých chvílích plných bolesti a nejistoty si byly vzájemnou oporou. Lenka ale boj s rakovinou prohrála, Ženíška smrt dcery naprosto ochromila, a Běla je tak na chod Růžovky úplně sama. Na pomoc jí proto přijíždí bývalý manžel Eduard. Jenže není sám. Veze si s sebou snoubenku, o třicet let mladší a velmi atraktivní lékařku Brigitu. Jak nemocná Běla přijme krásnou konkurentku?

  • Čestmíra a Alenu čekají další rodinné trable

    ...
    Autor: archiv TV NOVA

    Čestmír Mázl si mohl oddychnout, když se konečně potvrdilo, že s Alenou nejsou pokrevně spřízněni. Konečně mohou být spolu. Nemyslete si ale, že je čekají už jen romantické chvilky. Shoda kuriózních náhod svede jejich rozvětvené rodiny blíž, než je všem milé. Žhavých situací, při kterých nebudete vědět, zda se smát nebo brečet, přijde víc, než může normální člověk snést. Dokáže jejich čerstvý vztah tohle všechno ustát?

  • Davida potrápí samota

    ...
    Autor: archiv TV NOVA

    David Suchý má pocit, že se mu hroutí svět. Zůstal sám. Vztah s Naďou není takový, jaký si ho na začátku představoval. Čas od času se sice sejdou, ale jsou vlastně pořád jen "kamarádi". Jeho právní zástupkyně o vážnější vztah příliš nestojí. Navíc se mu stýská po dětech, které Zdena odvezla za Martynčákem do Ameriky. Aby zahnal samotu, upíná se k práci. Přesto má času na přemýšlení víc než dost. Může si tak v hlavě srovnat, co dál. Jedno je jisté. David sám být neumí a ani nechce...

Klíčová slova:  seriál, ordinace v růžové zahradě
Diskuse ke článku
.