Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Seriál Ulice: Ingrid se vrací a objeví se i nová mužská postava!

  • Ingrid je zpět
    19. prosince 2016 | 06:00

    Vánoční přípravy už vrcholí! Někteří oblíbení hrdinové si už užívají atmosféru posledního adventu, jiní nemají na svátky ani pomyšlení. Se kterými hrdiny si budete užívat pohodu a které budete spíše litovat?

  • Ingrid se vrací

    Ingrid Ševčenko se před čtyřmi lety rozhodla, že začne nový život. Odstěhovala se do Málkova, aby se mohla postarat o syny své tragicky zesnulé sestry i svou matku. Její kadeřnický salon od té doby vede Jitka. Ingrid se samozřejmě nevrací jen tak náhodou. Do Ulice si s sebou přiveze pár těžkých rozhodnutí a jedno tajemství, které brzy změní životy některých obyvatel. Máme se na co těšit!

    Ingrid je zpět
    Autor: TV Nova

  • Radka má tajemství

    Energická Radka zasahuje do rodiny Maléřových víc, než by si občas přáli. Ona a Veroničin otec Josef jsou sice svoji jen pár měsíců, ale on už si bez ní svůj život nedokáže představit. Jenže je spousta věcí, které o ní neví. Ano, i Radka má svá tajemství. A na jedno z nich přijde příští týden Martin, který bude opravdu v šoku. Zdá se, že se mu podařilo nahlédnout do Radčiny třinácté komnaty. Nebo je vše jinak, než se na první pohled zdá?

    Zuzana Slavíková v seriálu Ulice.
    Autor: archiv TV Nova
  • Monika bude bojovat

    Mezi Monikou a Márou už to několik měsíců skřípe. Před jejím posledním odletem do Tanzanie se Mára nepřišel ani rozloučit. Monika ho našla opilého v Coolně a Mára jí řekl, že už dál nechce pokračovat. Slovo rozchod ovšem nezaznělo. Monča má jasno! Máru miluje a je přesvědčená, že je muž jejího života. A tak se vrací z Tanzanie, aby to s ním urovnala. Podaří se jí Máru přesvědčit, že k sobě patří? A přijde Monika na to, že Mára jí byl nevěrný s Olinkou a Radkou? 

    Monika a Mára
    Autor: TV Nova

  • Nová postava v Ulici

    Do Ulice se chystá nová posila! Charizmatický Robert Blažek, který zamotá hlavu nejedné slečně i dámě. Robert vstoupí do děje začátkem nového roku a ihned zamíchá kartami. Je totiž atraktivní, usměvavý, vždy dokonale upravený, a ještě ke všemu na první pohled sympaťák. Kdo bude Robert zač, nám zatím tvůrci neprozradili, ale podle tipů diváků si zahraje nového učitele, do kterého se zamiluje Tereza. Co myslíte vy?

    Nová postava v Ulici
    Autor: TV Nova

    Anketa
    Kdo bude Robert Blažek?
    Nový učitel
    22 %
    Nový majitel kadeřnictví
    46 %
    Nový bubeník
    23 %
    Vztahový terapeur
    10 %
    Hlasovalo: 229 čtenářů
    Děkujeme za Váš hlas!

Autor: red
Diskuse ke článku
.