Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co se tento týden stane v Ulici? Kdo chce dítě a komu se rozpadá manželství?

  • Anička Lišková
    14. listopadu 2016 | 12:40

    Tento týden bude Ulice plná těžkých a především zásadních rozhodnutí, která ovlivní životy našich oblíbených hrdinů. Některým se změní život v dobrém slova smyslu, jiní budou muset nést následky.

  • Anička má nápad

    Anča se těšila na péči o malého Christiana, ale Skyler i s Frantou se dočasně odstěhovala do Holandska. Anča tak přišla nejen o vnoučka, ale i o Frantu a jeho přítelkyni. Doma je to najednou zase tak moc prázdné. V týdnu ji navštíví Ema, která poslední měsíce žije se svou matkou, Milošem a malým Miloškem. Anička bude mít z návštěvy velkou radost, ovšem jen do doby, kdy se dozví něco nepříjemného. Nakonec si uvědomí, že jsou s Bedřichem zase sami, a přijde s velkým nápadem. Bude si chtít osvojit dítě, o které se bude moct starat. Co na to Bedřich? A dotáhne nakonec Anča svůj plán až do konce?

    Ljuba Krbová
    Autor: archiv TV Nova

  • Simona a Rudolf se hádají

    Od té doby, co Simona a Rudolf vyhráli dva miliony, se pořád jen hádají. Rudolf by si chtěl peníze užívat a také je investovat, Simona by je zase nejraději "šoupla pod koberec" a schovala je na důchod. Nejvíce se zatím pohádali, když byl Rudolf nadšený z nabídky stát se spolumajitelem hospody, kterou vlastní Květa. Další konflikt na sebe nenechá dlouho čekat a nakonec to vyústí v radikální řešení. Oba si peníze rozdělí napůl a domluví se, že si s tou svou částí může každý dělat, co chce. Otázkou zůstává, jestli se i tak jejich vztah vrátí do starých kolejí, nebo už je pozdě.

    Rudolf Hložánek a Květa Vavrušková
    Autor: TV Nova
  • Lumír jde s pravdou ven

    Vendula je Lumírova nemanželská dcera, už je to černé na bílém. A Lumír se k tomu postavil jako chlap. Všem v pekárně to oficiálně oznámí a je rozhodnutý vynahradit Vendule ztracený čas, jak jen bude v jeho silách. To Vilma Nyklová je na tom úplně jinak. Nechce o Vendule ani slyšet. Bojí se, že nemanželská dcera může připravit jejího milovaného vnuka Alexe o dědictví a zároveň o to, co ona celý život budovala.

    Lumír a Vendula
    Autor: TV Nova

  • Prodají Maléřovi dům?

    Rodina Maléřových to vůbec nemá jednoduché. Po nastěhování do Prahy se museli potýkat se šikanou Róziny, které zanedlouho poté tragicky zahynula její první velká láska. Pak se Veronika zamilovala do faráře Ryby, Martin napadl fotografa, který obtěžoval Rózinu, a musel k soudu. Když už vypadalo, že rodina vše zlé překonala, Martina postřelil v hospodě Jáchym. Teď se vše pomalu vrací do starých kolejí, ale jsou na tom špatně po finanční stránce. Vše nahrává tomu, že Veronika nakonec podlehne současné situaci i nátlaku ze strany otce a kývne na prodej domu v Loučce. Je to podle vás správně?

    Hana Holišová
    Autor: archiv TV NOVA

Autor: red
Klíčová slova:  ulice, Ulice, seriál ulice, seriál, seriály
Diskuse ke článku
.