Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Co se bude dít v Ulici? Návrat staré postavy i šokující odhalení pravdy!

  • Matouš je zpět!
    7. listopadu 2016 | 07:36

    Tento týden čekají na naše staré známé z Ulice těžké zkoušky i překvapivé životní zvraty. Někteří z nich se budou radovat, jiným zbydou jen oči pro pláč. Co se bude dít?

  • Monika je zpět

    Monika se tento týden vrátí ze svého nečekaného výletu do Tanzanie, kam utekla před krizí s Márou. Toho opravdu miluje a počítá s ním do budoucna, jenže Mára nesouhlasí s tím, že má Monika spoustu vedlejších aktivit, a on si tak připadá jako kůl v plotě. Monika mu přiveze z Afriky důkaz, že o něj opravdu stojí, a také mu dá nabídku, která mu doslova vyrazí dech. Chce, aby společně odjeli na tři měsíce do Afriky, jen tak se podle ní vyhnou další partnerské krizi. Jak Mára zareaguje? A podaří se jim vůbec vrátit jejich vztah do pořádku?

    Monika a Mára
    Autor: TV Nova

  • Matouš se vrací

    Do dílny se vrací posila Matouš. Ten před rokem odletěl do Kanady, aby se daleko od domova vzpamatoval z dramatických událostí, které zažil s Alicí. Teď je zpět a za špatnými vzpomínkami udělal tlustou čáru! Vrátil se jako ten starý pohodář, kterého si všichni v dílně oblíbili. Akorát Martin nemá z jeho návratu příliš radost. Domnívá se, že Jarda už s ním v dílně nepočítá a našel si za něj náhradu. Jak je to doopravdy?

    Matouš je zpět!
    Autor: TV Nova
  • Je Lumír Vendulin otec?

    Tento týden se konečně dozvíme, jestli je Lumír opravdu Venduliným biologickým otcem. Zatímco Lumír, Vendula i Světlana jsou zvědaví, jaká je pravda, Nyklová má jasno. Vendulu do rodiny nechce! Jak to všechno dopadne? Zmizí jim ze života, nebo se do něj naopak přidá?

    Lumír a Vendula
    Autor: TV Nova

  • Setkání se Zorou

    Jen co se dali Adriana a Eddie zase dohromady, čeká je velký zátěžový test. U Henryho v hospodě narazí na Drbohlava, který je na obědě – s kým jiným než se Zorou, kvůli které se málem nadobro rozešli. Jak toto nepříjemné setkání dopadne? Ustojí to křehký vztah Adriany a Eddieho? Prozradíme vám jen to, že nejtěžší bude toto setkání pro Zoru, která si myslela, že se po prozrazené nevěře rozešli. 

    Adriana, Eddie
    Autor: TV Nova

Autor: red
Diskuse ke článku
.