Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nesmělá Vendula z Ulice: Podívejte se, jak se kroutí u tyče!

26. září 2016 | 06:00

Nová postava Venduly zamíchá v Ulici pořádně kartami. V pekárně u Nyklů bude ještě pořádné dusno! Teď už je více než jasné, že je Lumírova nemanželská dcera. Jak bude reagovat Světlana? A najdou si Lumír s Vendulou k sobě cestu? To zatím tvůrci tají! Tak se alespoň podíváme na zoubek představitelce Venduly. Věříte, že tancuje u tyče?

Na první pohled zakřiknutá Vendula je sice sympatická paní Nyklové, ale Zuzaně příliš nesedla. Načapala ji totiž dvakrát za sebou v Lumírově kanceláři, kde prodavačka Vendula neměla rozhodně co dělat! Zuzana má zkrátka podezření, že nová posila v pekárně má něco za lubem a nepracuje tam jen tak náhodou. A má pravdu.

Zpočátku to vypadalo na bláznivou fanynku nebo bývalou milenku, která je Lumírem posedlá. Když ale v seriálu prozradili Vendulin věk a přidali pár nenápadných náznaků, bylo víc než jasné, že se jedná o Lumírovu dceru. Kdo je její matka, co znamenala v Lumírově životě a jak na vzniklou situaci zareaguje rodina Nyklových? Na to si zatím musíme počkat.

To představitelka Venduly Anežka Rusevová rozhodně uťáplá není. Věřili byste tomu, že tancuje u tyče? Samozřejmě ne po nocích v baru, ale ve speciální tělocvičně na čím dál populárnějším pole dance. Ten Anežka trénuje kvůli divadelní roli v představení The Naked Truth, kde bude muset vystřihnout doslova akrobatické číslo. Že byste to do herečky vůbec neřekli? My taky ne a obdivujeme ji!

Ulice
Autor: archiv TV Nova

Je vám postava Venduly v Ulici sympatická?
76,6%
23,4%
Děkujeme za Váš hlas!
963 hlasů
295 hlasů

Autor: red