Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Seriál Ulice: Koho si Digi vybere? Tonyho, nebo Hermana?

.
5. září 2016 | 06:00

Jednou z hlavních dějových linek oblíbeného seriálu Ulice je život ovdovělé kadeřnice Digi, okolo které se delší dobu motá její bývalý manžel Tony a nyní i kriminalista Herman. Který by se vám po boku Digi více líbil a který by podle vás byl lepším náhradním otcem pro její dvě dcery Julču a Páťu?

Bývalý kriminálník Tony se snaží svou bývalou manželku získat zpět. Od té doby, co byli spolu, se hodně změnil a pořád na sobě pracuje. Kontakty s bývalými kumpány už zpřetrhal, a dokonce si udělal barmanský kurz a snaží se získat co nejlepší práci. Teď už ví, že Digi je nejlepší žena jeho života, a stejnou chybu jako před lety už udělat nechce. Stejně jako ji miluje i její dvě holčičky, dvojčata Patricii a Julii. Obě nedají na Tonyho dopustit a rády s ním tráví čas, stejně jako Tony s nimi.

Ve hře je ovšem ještě kriminalista Jirka Herman, se kterým Digi před prázdninami prožila vášnivou noc. On sám to rozhodně nebral jako úlet, ale protože se Digi v noci tajně vytratila, neodvážil se ji kontaktovat. Charizmatický Jiří ji sice přitahuje, ale sama neví, jestli je rok po smrti manžela Marka připravená na nový vztah. Navíc se bojí toho, jak by na Hermana reagovaly její dcery.

A co si myslíte vy? Měla by dát Digi šanci Tonymu, i když se říká, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš? Nebo byste po jejím boku v seriálu raději viděli zodpovědného Jiřího?

Kdo se k Digi více hodí?
32,1%
67,9%
Děkujeme za Váš hlas!
837 hlasů
1773 hlasů

Autor: red