Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Seriál Ulice je zpět: Na co se můžete těšit?

22. srpna 2016 | 06:00

Konečně! Již dnešním večerem se vrací jistota mnoha lidí. Každý všední den si můžou pustit jeden nový díl oblíbeného seriálu Ulice. Víte, co se v už 12. sezoně stane? Přečtěte si, co se nám podařilo zjistit. Od začátku to bude opravdu drama!

 

Maléřovi

Maléřovi se vracejí z první společné dovolené u moře, kam se Rózina vůbec netěšila. Spolu s bratrem Filipem se postará o to, že návrat domů bude poněkud divoký. O další drama se postará otec Veroniky Josef, který s partnerkou Radkou oznámí celé rodině šokující novinu. Ta nejvíce zamává s Veronikou, která si těsně před prázdninami bolestně zavzpomínala, že je to už rok od maminčiny smrti. Scenáristé zatím neprozradili, o jakou žhavou novinku se jedná, ale my tipujeme zásnuby. A jaký je váš tip?

Matěj, Tereza a David

Matěj, Tereza, Gábina, Ota a David si užívají letní volno u Davidových rodičů na chatě. Tam se stane ledacos. Ota opět zapomene, že je zadaný, Tereza zažije šok a Matěj se královsky baví. Úsměv ho ale brzy přejde. Nachytá totiž svou přítelkyni Bětku při nevěře. Jejich vztah skončí. Představitelka Bětky Míša Tomešová totiž čeká miminko, a tak bylo třeba ji ze seriálu urychleně "odstranit". Davidovi padne do oka nová postava Alena v podání Terezy Vítů, a tak bude muset Tereza Jordánová o svého učitelského kolegu pořádně zabojovat. Podle vašich hlasů nakonec Alena skončí v Matějově náruči. 

Trampoty u Hložánků

Simona byla vždy tak trochu magnet na průšvihy a trapasy a od té doby, co žije s Rudolfem, se to snad ještě zhoršilo. Hned první týden k nim přijde na návštěvu Tonda a pořádně oběma zkomplikuje život. Vrátil se totiž z lázní a je z něj opět proutník, jakým býval před mrtvicí. Zůstane s ním Mirka, nebo už ji manželovo otáčení se za každou sukní přestane definitivně bavit?

Autor: red