Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Gilmorova děvčata jsou zpět: Podívejte se na první ukázku

Představitel Richarda Gilmora zemřel, ale ostatní oblíbené postavy v seriálu uvidíte.
29. července 2016 | 10:00

Městečko Star Hollow, bláznivá Lorelai, uvědomělá Rory, sympaťák Luke a mnoho dalších postav, jejichž osudy jsme denně prožívaly jako naše vlastní. Kdo seriál Gilmorova děvčata miloval stejně jako my, bude nadšený. Na podzim se můžete těšit na zbrusu novou minisérii.

O tom, že se točí pokračování oblíbeného seriálu Gilmorova děvčata, jsme slyšely už několikrát, ale nevěřily jsme, že je to pravda. Před rokem se sice objevila na internetu společná fotografie hlavních představitelů spolu se scenáristkou Amy Sherman-Palladino, ale od té doby bylo ticho.

Zleva: scenáristka Amy Sherman-Palladino, představitel Deana Jared Padalecki, matka Lorelai je Kelly Bishop, Alexis Bledel jako Rory, Lauren Graham (Lorelai) a Scott Patterson (Luke)
Autor: Profimedia.cz

Teď už se můžeme konečně radovat! První oficiální teaser je na světě. A přestože uběhlo několik let, něco se přece jen nezměnilo. Vtipné, bezpředmětné konverzace mezi Lorelai a Rory. V ukázce z nových dílů společně řeší, proč by slavná komička Amy Schumer měla a neměla ráda Lorelai. Klasické "gilmorovské" téma ke společné večeři.

25. listopadu odvysílá první ze čtyř dílů stanice Netflix. Kdy se dostane nová řada Gilmorek na naše televizní stanice, to je zatím ve hvězdách.

Video se připravuje ...
Teaser Gilmorova děvčata 2016 • VIDEO: youtube.com/netfix