Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nová postava v seriálu Ulice: Kdo se do ní zamiluje?

1. srpna 2016 | 06:00

Po letní pauze odstartuje již dvanáctá sezona seriálu Ulice. Scenáristé zatím zarytě mlčí a nechtějí prozradit, jak to bude s osudy našich oblíbených hrdinů. Ale jedno víme jistě! Do Ulice vstoupí nová ženská postava! Komu změní život?

Do seriálu Ulice přijdou s kartami zamíchat nové postavy. Jednou z nich bude Alena v podání Terezy Vítů, kterou můžete znát například z Ordinace v růžové zahradě. Tvůrci prozradili, že nově příchozí postavy okoření životy těch stávajících nejen nečekanou radostí, ale i milostným vzplanutím a těžkými životními zkouškami.

O tom, kterému z mužů vstoupí Alena do života, hlasují diváci. Většina z nich tipuje Matěje. Zřejmě z toho důvodu, že v posledním dílu nám tvůrci ukázali drobnou ochutnávku z nové řady, kde Matěj nachytá svou přítelkyni Bětku s jiným. Znamená to tedy, že pravděpodobně zůstane sám. Jako další se nabízí také Tony, který si sice brousí zuby na Digi, ale ta v závěru jedenácté sezony podlehla policistovi Hermanovi. Jako třetího v pořadí tipují diváci učitele Davida.

Jak to dopadne podle vás?

Anketa
Komu vstoupí do života krásná Alena?
Matějovi
56 %
Tonymu
19 %
Davidovi
25 %
Hlasovalo: 1152 čtenářů
Děkujeme za Váš hlas!

Čtěte vše o seriálu Ulice!

Podívejte se do naší fotogalerie, na které známé tváře se můžete těšit ve dvanácté sezoně:

Autor: red