Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dramata v Ulici: Rozpad manželství, nevěra i nechtěné těhotenství!

  • Mladý pár čeká miminko. Nechají si ho?
    25. dubna 2016 | 06:00

    Nekonečným seriálem Ulice teď otřásá jedno drama za druhým. Snad žádná z postav si neužívá pohodové jaro, naopak některé z nich řeší nejsložitější situace svých životů. Jak jednotlivé příběhy podle vás dopadnou?

  • Nevěrník Eddie

    Mirek Dušín se proměnil ve zloducha. Ano, ze vzorného volnomyšlenkáře Eddieho se jako mávnutím kouzelného proutku stal nevěrný kravaťák. Doma na něj čeká věčně ustaraná přítelkyně Adriana, kterou "asi" miluje, a v práci rozumná Zora, která mu imponuje. Kdy se nevěra provalí a jak milostný trojúhelník vlastně dopadne? 

    Náš tip: Všechno praskne během května! Adriana a Eddie budou žít chvilku odděleně, ale nakonec ho vezme na milost, protože má sama máslo na hlavě za drobný úlet s Mikym. A Zora? Ta zůstane sama!

    ulice
    Autor: nova.cz
  • Akce farář

    Fungujícím manželstvím Maléřových otřáslo Veroničino přiznání, že se zamilovala do faráře Ryby. Martin žije v dílně, kam se na něj chodí prsit servírka Šárka. A aby toho nebylo málo, pubertální Rózina se rozhodla, že udělá své mámě ještě větší peklo. Do rozbité rodiny přichází se svými radami a moudry i nová přítelkyně dědy, která Veroniku naštvala hned při první návštěvě. Bude opět rodina Maléřových fungovat, nebo se rodiče rozvedou a nastane boj o děti?

    Náš tip: Martin Veronice odpustí, ale bude to chvilku trvat. Mladé a atraktivní servírce odolá, protože mstít se není jeho styl. 

    Rodina Maléřovic žije na Moravě
    Autor: archiv TV NOVA
  • Těhotná Skyler

    Že problémy nemají jen dospělí, dokazují puberťáci Franta a Skyler. Mladá Holanďanka je totiž těhotná. Franta z představy dokonalé rodinky není úplně nadšený, ale svou přítelkyni se snaží podporovat. Její rodiče zase brojí za to, aby šla na potrat. Jediný, kdo už si představuje, jak brázdí ulice s kočárkem, je Anička, pro kterou je těhotenství posvátné. Přibude v Ulici další přírůstek?

    Nás tip: Skyler si dítě nechá a bude žít u Lišků.

    Mladý pár čeká miminko. Nechají si ho?
    Autor: archiv TV NOVA
  • Krachující manželství

    U Lišků se neřeší jen těhotná Skyler, ale také krachující manželství. Za vším stojí ezo žena Helena Halamová, která se rozhodla Aničce "otevřít oči". Vše zatím směřuje k tomu, že po dlouhé době Anička Helenu prokoukne. Od Bedřicha navíc dostala jasné ultimátum: "Buď já, nebo Halamová!" Podaří se Liškovým zachránit manželství?

    Náš tip: Anička si během toho, kdy bude Helena v Indii, uvědomí, že jí nechybí. Při vzpomínce na perfektní manželství se jí zasteskne po minulosti a s Bedřichem se vše vrátí do starých kolejí. Bude to chtít čas!

    Ljuba Krbová
    Autor: archiv TV Nova
  • Pedofil Tony

    Nelehké chvíle prožívá i bývalý kriminálník Tony, kterého obvinila učitelka Landová z pedofilie. Jejich přátelský vztah s Digi to však prohlubuje. Velkou roli v celé kauze začíná hrát i drbna Nyklová, která si novinku o obvinění Tonyho samozřejmě nenechává pro sebe. Bude muset Tony před soud?

    Náš tip: Brzy se ukáže, že celá kauza je nesmysl. Digi a Tonyho to natolik spojí, že se z nich stane pár. 

    Digi s dvojčaty
    Autor: archiv TV NOVA

  • Podvedená Tereza

    Tereza Jordánová sice zařizuje s Romanem vlastní bydlení, ale ten si mezitím "odskočil" k manželce, která se ho snaží získat zpět. Tereza se pravděpodobně o Romanově nevěře brzy dozví a nebude schopná mu odpustit.

    Náš tip: Útěchu po bolestivém rozchodu Tereza nejde v náručí svého kolegy Davida, do kterého se zamiluje. 

    Tereza
    Autor: archiv TV NOVA

    Jak to všechno dopadne podle vás?

Autor: red
Klíčová slova:  Ulice, seriál, seriál ulice, vip
Diskuse ke článku
.