Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Seriálová populační exploze: Miminka jsou v Ulici, Vinařích i Ordinaci

  • Nejčerstvějším seriálovým přírůstkem je malý Lexík Nykl.
    5. října 2015 | 06:00

    Chtějí snad autoři scénářů zachránit klesající porodnost? Vaše oblíbené seriály totiž zažívají baby boom. Malého Lexíčka nedávno na svět přivedla Světlana Nyklová, na starostlivého otce si hraje policista Tauš, toho času na "mateřské", a těhotná je i primářova dcera Stela.

  • Seriál Ulice: Alexandr Nykl

    Předsvatební přípravy jsou v plném proudu. Termín sňatku Lumíra a Světlany se nezadržitelně blíží stejně jako termín Světlanina porodu.
    Autor: archiv TV NOVA

    Není to ani měsíc, co Světlana na svět přivedla malého Lexíčka. Lumír je konečně šťastným novopečeným tatínkem. A protože je pečlivý a rozhodně nechce nic podcenit, na porod se připravoval několik týdnů. Během něj pak byl své Světlance po boku a snažil se ji uklidňovat, jak jen to šlo. Prostudoval si potřebné informace, pravidelně kontroloval kontrakce, u zdravotního personálu se ujišťoval, že je všechno v pořádku. Jakmile se ale narodil malý Alexandr, byl štěstím bez sebe a zkolaboval.

     

    I teď Světlanu svou přehnanou péčí dovádí někdy k šílenství. Jenže co by za to každá druhá čerstvá maminka dala, kdyby měla takovou oporu ve svém manželovi? 

    Navíc by byl Lumír nejradši, kdyby se Světlana naplno věnovala jen Alexovi. Hlavně žádný stres a nervozitu, jinak bude za chvíli vystresovaný i jejich malý následník trůnu. A tomu se chtěl Lumír vyhnout za každou cenu. Poprosil proto matku, zda by Světlaně občas s něčím doma nepomohla. Třeba s úklidem nebo pohlídáním malého. A to je přesně ta chvíle, na kterou Nyklová čekala. Celá blažená se vrhla do služby s takovou vervou, že Lumír jen lapá po dechu…

  • Zavzpomínejte na další miminka v Ulici

    ...
    Autor: archiv TV Nova
    Světlana ale není první postavou populárního seriálu Ulice, která přivedla na svět potomka. Stálí diváci si určitě vzpomenou na dramatický porod Gábiny, která syna Šimona porodila předčasně na Štědrý den roku 2009 v bytě pana Peška. Už dva potomky přivedla na svět Lenka Hejlová. Dceru Miriam už v roce 2010, loňský porod malého Jonáška máte ale určitě ještě v čerstvé paměti.

    Video se připravuje ...
    Kadeřnice Digi je zpátky! Míša Maurerová po deseti letech zase v Ulici • VIDEO: Adam Balažovič
  • Seriál Vinaři: Patricie Taušová

    ...
    Autor: archiv TV Prima

    A miminko zpestřilo i děj druhé série seriálu Vinaři. Svědomitý policista Patrik Tauš si ve Strdíně užívá dovolenou, i když ne jen tak ledajakou. Činorodá manželka Hedvika, která dostala práci u vinaře Vlčka, ho totiž vyslala na dovolenou rodičovskou.

     

    On se ale ani moc nebránil a vlastně se sám nabídl, že se klidně "mužem na mateřské" stane. Děti totiž miluje, takže mu nevadí trávit s malou Páťou všechny volné chvíle. Všichni muži ve Strdíně z něj kvůli tomu mají samozřejmě srandu. Patrikovi to ale nevadí. Je přesvědčený, že má svou policajtskou autoritu, které se jen tak "jednou "mateřskou dovolenou" nezbaví.

  • Seriál Ordinace: těhotná Stela

    Autor: archiv TV NOVA

    Miminko zdravotní sestřičky a dcery primáře Stely Seifertové a mladého doktora Tomáše Zajíce se sice ještě nenarodilo, přesto je mu ve scénáři věnována spousta času.

     

    Ještě aby ne. Vždyť právě kvůli Stelině těhotenství se chystá svatba, se kterou však nedůvěřivý primář nesouhlasí. Správně tuší, že tenhle vztah byl od počátku založený jen na vypočítavosti ze strany doktora Zajíce.

     

    Stelina maminka však na svatbě trvá. Jenže ani těhotenství a plánovaná svatba nedokážou Tomášovi z hlavy vyhnat Kateřinu.

Diskuse ke článku
.