Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

5 legendárních milostných trojúhelníků. Nevyhnuly se Ulici, Ordinaci ani Nemocnici

  • Sexy učitelka angličtiny Pavla Rambousková Lumírovi v Ulici pořádně zamotala hlavu. Na Světlanu v ten moment úplně zapomněl.
    14. září 2015 | 06:00

    Může se to stát i vám, vašemu partnerovi, komukoliv… Stačí jedno náhodné setkání, letmý úsměv, docela neškodný flirt. A pak se něco zvrtne, nová vášeň chutná tak sladce. Cesta z milostného trojúhelníku, kde jste se ocitli jako ve snu, pak ale není vůbec snadná. Své o tom vědí i hrdinové oblíbených seriálů.

  • Ulice: Lumír, Světlana a sexy učitelka angličtiny

    Sexy učitelka angličtiny Pavla Rambousková Lumírovi v Ulici pořádně zamotala hlavu. Na Světlanu v ten moment úplně zapomněl.
    Autor: archiv TV Prima

    Lumír je teď se Světlanou opravdu šťastný. Před pár dny se jim dokonce narodilo miminko. Ale i jejich vztah si v minulosti prošel nejednou krizí. Jedním z důvodů byla i Lumírova nevěra před pěti lety. Starosta se tenkrát bezhlavě zamiloval do své učitelky angličtiny Pavly Rambouskové – sexy blondýnky, kterou si zahrála herečka Petra Hřebíčková. V její přítomnosti se Lumírovi točila hlava jako na kolotoči a měl problém vzpomenout si i na česká slovíčka. Vypočítavé Pavle tak netrvalo dlouho, než ho svedla. Jejich vztah pak trval celý rok. Lumír si ji dokonce chtěl vzít, snést jí modré z nebe. Zjistil ale, že mu ve všem lhala. Bez milosti ji proto vyhodil z bytu a rozešel se s ní.

  • Ordinace: David Suchý, Zdena a barmanka Renata

    David Suchý neudržel svou vášeň na uzdě a podlehl krásné barmance Renatě, do které se naprosto zbláznil.
    Autor: archiv TV NOVA

    Ani primář David Suchý nedokázal odolat svodům krásné a mladé ženy. Podlehl kouzlu barmanky Renaty Svárové. Ta ho okouzlila od prvního setkání. Rázná žena si jej nevědomky omotala kolem prstu. Dokázala mu naslouchat a flirtovala s ním, on se tak v její přítomnosti dokázal oprostit od rodinných i pracovních problémů. Stal se na její blízkosti doslova závislý a uvědomil si, že ho neskutečně přitahuje. Ani on jí nebyl lhostejný. Strávili spolu noc. Renata ji pokládala za ojedinělou, David se ovšem druhý den vrátil a dal jí najevo, že rodinu opustit nechce, ale nedokáže se vůči ní ovládnout. Do vztahu s Renatou se pustil opravdu bezhlavě, a ohrozil tak své manželství se Zdenou. Jenže rodinné rozepře zapříčinily, že utíkal právě k Renatě. Byl zoufalý. Renatu vášnivě miloval, ale Zdenu měl pořád rád. 

  • Nemocnice na kraji města: Blažej, manželka Milada a sestřička Ina

    Primář Blažej zase podlehl zdravotní sestře Ině.
    Autor: archiv ČT

    Milostný trojúhelník se nevyhnul ani populárnímu seriálu z osmdesátých let. Ctižádostivý doktor Blažej, který měl velkou slabost pro ženskou krásu, v něm podlehl zdravotní sestřičce Ině Galuškové. To, že je šťastně ženatý, mu nebránilo v tom, navázat další vztah. Ten se prohloubil ještě víc, když mu manželka odmítla poskytnout peníze na nákup luxusního auta, po kterém toužil. Ina mu je proto půjčila ze svého věna. Manželka doktora Blažeje Milada ji dokonce vyhledala a varovala před tím, aby pokračovala v poměru s jejím mužem. Brzy poté je ale oba přistihla v Inině bytě. Požádala svého muže, aby tento milostný vztah okamžitě ukončil a aby Ina byla propuštěna z nemocnice. Muž jí slíbil poměr ukončit, ale Ině nechtěl ublížit. Přišel ji požádat o odpuštění a slíbil, že dluh vrátí později. Zklamaná Ina na něj nenaléhala.

  • Sex ve městě: Carrie, pan Božský a Aidan

    Carrie se po strastiplné osamocené cestě New Yorkem potkala s mužem snů Aidenem.
    Autor: archiv distributora

     

    Carrie sice měla svého pana Božského, ale jejich vztah byl jak na houpačce. Nesčetněkrát se spolu rozešli a pak znovu dali dohromady, aby se nakonec vzali. Ani okouzlující návrhář nábytku Aidan Shaw její lásku k Božskému nedokázal změnit. I když se Carrie opravdu snažila, aby jí vztah s pravým opakem pana Božského vyšel, nepovedlo se. Aidan se stal jen delší zastávkou na cestě k pohádkovému konci dvou spřízněných duší.

  • Beverly Hills 90210: Dylan, Kelly a Brenda

    Brendin výlet do Paříže na konci první série se stal pro její vztah s Dylanem osudným. Dylan se totiž přes léto dal dohromady s její nejlepší kamarádkou Kelly.
    Autor: archiv distributora

     

    Byla to láska jako trám. Jenže Brendin výlet do Paříže na konci první série se stal pro její vztah s Dylanem osudným. Obletovaný pohledný mladík se totiž přes léto dal dohromady s  její nejlepší kamarádkou Kelly. A aby toho nebylo málo, oba svůj vztah před Brendou tajili až do doby, než se sama Kelly s Dylanem rozešla.

Diskuse ke článku
.