Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Kadeřnice Digi je zpátky! Míša Maurerová po deseti letech zase v Ulici

Video se připravuje ...
Michaela Maurerová se vrací po deseti letech do seriálu Ulice
VIDEO: Adam Balažovič
13. srpna 2015 | 06:00

Do seriálu Ulice se po desetileté pauze vrací kadeřnice Digi, jejíž životní osudy se trochu podobají těm, které má její představitelka Michaela Maurerová. Ta zjistila, že osmdesát procent lidí, se kterými se před deseti lety v natáčecím týmu loučila, pracuje na stejném místě.

„Deset let je opravdu dlouhá doba. Mezitím jsem stihla otěhotnět, porodit dvojčata, vdát se a rozvést se,“ shrnula svůj život v posledních deseti letech Míša. Její postava kadeřnice Digi žila celou tu dobu v Londýně a posílala pohledy, ale teď se vrací a všichni její fanouškové ji budou pravidelně vídat na televizních obrazovkách.

Míša má doma dvojčata, Magdalénu a Josefa, která půjdou po prázdninách poprvé do školy. Míša je prý hujerovská maminka, která má už dopředu všechno přichystané, tužtičky nabroušené – a škola by teoreticky mohla začít klidně zítra. Dětem je ale první školní den trochu jedno. „Snažím se z toho nedělat něco moc speciálního, aby nebyli zklamaní nebo neměli přílišná očekávání a nebyli ztrémovaní. Bude to něco nového a oni mají rádi nové lidi a věci kolem sebe, takže je to doufám bude bavit,“ přiznala herečka.

Některé maminky své děti na vstup do první třídy přehnaně připravují a učí je číst a počítat dřív, než škola začne. Jak je na tom Míša? „To je, jako byste šli do restaurace najedení. Do restaurace se přece jdete najíst, my jdeme do první třídy, abychom se všechno naučili. Samozřejmě jsou zvídaví, takže se ptají na písmenka a čísla předem, ale nijak je na to nepřipravuji. Budou mít krásnou, hodnou paní učitelku a ta se o to všechno postará.“