Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zuzana Belohorcová: Na velikosti mých prsou jsme se s manželem neshodli

Video se připravuje ...
Zuzana Belohorcová si nechala udělat nové, plné trojky
VIDEO: Adam Balažovič
7. srpna 2015 | 06:00

Pokud jste si mysleli, že Zuzana Belohorcová má už dávno umělá prsa, mýlili jste se. Její plné poprsí bylo až dosud přírodní. Přestože jí dokonce sám pan doktor vymlouval operaci, rozhodla se, že remodelaci prsou podstoupí. Přece jen teď žije v Americe, odkud se nehodlá vracet, a tam mají silikony snad všichni.

Zuzana žije s manželem a dvěma dětmi již nějakou dobu v americké Floridě. Život tam se jí velice líbí a nechala se již několikrát slyšet, že návrat do Čech neplánuje. Za svou rodinou na Slovensko ovšem pravidelně jezdí. Bývalá moderátorka podstoupila operaci prsou v Čechách také proto, že jí během rekonvalescence může pomoci s dětmi maminka.

Pokud jde o operaci prsů, doktor by ji býval poslal nejraději domů, zato manžel Vlasta Hájek byl absolutně nadšen. „Už nejsem nejmladší a bojím se, že tělo všechno přijímá hůř a hůř. Manžel byl na rozdíl od pana doktora pro. Konzultujeme to už asi dva roky. Neshodli jsme se ovšem na velikosti implantátů. Já jsem se s velkým poprsím neztotožnila, ale manžel se mě snažil přesvědčit, abych se nebála a šla do větších.“

Kromě tohoto zákroku se Zuzana přiznala ještě k tomu, že už deset let chodí na botoxové injekce do čela. „Mám hodně vysoké čelo a bylo plné vrásek. Moje práce si žádala, abych s tím něco udělala. Chodím na botox už deset let.“ Život v Americe a tlak na dokonalost snad Zuzanu nepřimějí k tomu, aby ze sebe udělala umělohmotnou kreaturu.