Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Samotáři Jitka Schneiderová a Saša Rašilov jsou opět spolu

Video se připravuje ...
Jitka Schneiderová představila nový komediální seriál
VIDEO: Adam Balažovič
3. srpna 2015 | 06:00

Partnerský vztah Jitky Schneiderové a Saši Rašilova vznikl před patnácti lety v legendárním filmu Samotáři. Samozřejmě mluvíme o vztahu na filmovém plátně. Tenkrát jim to moc nevyšlo, ale jejich cesty se opět zkřížily a znovu si zahrají partnerskou dvojici v novém komediálním seriálu Rudyho má každý rád.


Seriál je adaptací úspěšného amerického sitkomu Everybody loves Raymond. Česká rodina nebo americká, všude se musí řešit ty stejné problémy. Jak si zachovat šťastné manželství, do toho vychovávat děti a nezbláznit se z rodičů, kteří se stále do něčeho pletou. Tenhle seriál by měl bavit celou rodinu. Kromě Jitky a Saši v něm hrají ještě Eva Holubová, David Novotný nebo Oldřich Navrátil.

Jitka Schneiderová, která nám seriál představila v rámci prezentace podzimních novinek v České televizi, si spolupráci se Sašou a ostatními představiteli nemohla vynachválit. Také jí to opět velice slušelo, dostavila se v modročerných šatech značky LaFormela, které je v poslední době věrná. Od stejné skupiny česko-slovenských návrhářů měla šaty i na zahájení festivalu v Karlových Varech.