Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Táta na plný úvazek: Šokující realita! Otec 5 dětí neumí ani zapnout pračku

2. července 2015 | 06:00

Maminky malých dětí moc dobře vědí, že termín mateřská dovolená je spíš nadsázka. Co se stane, když dvě z nich předají děti i domácnost svým manželům a vyrazí na týdenní dámskou jízdu do lázní? To uvidíte v nové reality show. A už teď vám můžeme říct, že se při jejím sledování rozhodně nudit nebudete.

Zatímco Radka má pět dětí, Pavla dvě. Jejich rodina se ale za pár měsíců rozroste o dalšího potomka. Každá z nich zatím opustila svou rodinu tak maximálně na jednu noc. A teď je čeká týden, o jakém se ani jedné z nich nesnilo. Kamarádky se nechají rozmazlovat ve wellness centru. Má to ovšem jednu podmínku – budou bez mobilu a bez přístupu na internet, takže nebudou mít žádné informace o tom, co se doma děje.

Pavla (30) a Honza (30) Mňukovi jsou spolu 5 let.
Autor: archiv TV Prima
Pavla (30) a Honza (30) Mňukovi jsou spolu 5 let. Bydlí v rodinném domku v Třebešově u Rychnova nad Kněžnou a starají se spolu o sedmiletého Kubu, kterého má Pavla z předchozího vztahu, a o tříletého Tobiáše. Právě s ním bude mít Honza velký problém, protože chlapeček je na maminku hodně fixovaný. Honza ale nemá moc velkou autoritu ani u staršího Kuby. Možná je to tím, že doma má na povel všechno maminka Pavla, zatímco Honza hodně pracuje, aby rodinu zabezpečil, takže netráví s dětmi moc času. Svůj vztah k dětem by rád změnil, proto se také do pořadu přihlásil. Kluky tak bude čekat úplně první noc bez maminky a Honza bude postavený před spoustu úkolů, které bude muset zvládnout poprvé v životě. Například umýt klukům hlavu nebo uvařit kuře na paprice.

Radka (33) a Petr (35) Šustkovi jsou spolu 10 let a mají 5 dětí.
Autor: archiv TV Prima
Radka (33) a Petr (35) Šustkovi jsou spolu 10 let a mají 5 dětí. Sedmiletou Lauru, pětiletou Agátu, tříletého Samuela a půlroční dvojčata Klaudii a Amálku. Bydlí v domku v Černíkovicích také u Rychnova nad Kněžnou a i v této rodině je její hlavou přísná a důsledná maminka. Petr pracuje jako městský policista. Petrovým hlavním problémem bude zkoordinovat si všechno potřebné kolem dětí. Neví, jestli má dřív krmit dvojčata, nebo dohlédnout na to, aby si větší děti vyčistily zuby. Zjistíme taky, že nedokáže zapnout pračku, což je při tak velkém počtu dětí, které spotřebují hodně oblečení, dost zásadní problém. Ale Petr to všechno bere s humorem.

Video se připravuje ...
Táta na plný úvazek • VIDEO: archiv TV Prima

V obou domácnostech vládne zpočátku chaos, ale tatínci ho řeší po svém. Ke konci týdne se rozhodnou, že je čas na trochu zábavy. Petr pozve Honzu a další kamarády s dětmi na společnou grilovačku. Děti si užívají skákací hrad, chlapi sledují hokejový zápas a nestačí se divit, jak se potomci dohromady krásně zabaví. Ale hlídat děti není jen zábava. Najde si Honza nakonec cestu k Tobíkovi? A poradí si Petr se stávkující pračkou? A hlavně – zvládnou oba tatínkové uvést domácnost do původního, tedy uklizeného stavu?

To uvidíte v nové reality show Táta na plný úvazek už ve čtvrtek 2. července na Primě.

Hlídat děti někdy může být pořádná fuška.
Autor: archiv TV Prima