Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Svatba Světlany v Ulici se blíží. Připomeňte si nejkrásnější seriálové svatební šaty

  • 11. června 2015 | 06:00

    Už brzy čeká Světlanu a Lumíra v seriálu Ulice druhá, vlastně de facto třetí svatba. A nebyly bychom to my ženy, kdyby nás nezajímalo, v jakém modelu vlastně Lumírovi řekne své ano. My vám její svatební šaty ukážeme a zároveň vám připomeneme, v čem se vdávaly další hrdinky ve vašich oblíbených seriálech.

  • Ulice: v těchto šatech Světlana znovu řekne Lumírovi ano

    Předsvatební přípravy jsou v plném proudu. Termín sňatku Lumíra a Světlany se nezadržitelně blíží stejně jako termín Světlanina porodu.
    Autor: archiv TV NOVA

     

    Po všech životních peripetiích v manželství s Pavlem Millerem, bývalým Lumírovým poradcem a vlivným lobbistou, životu v Bruselu a samovolném potratu Světlana zjistila, že má úplně jiné životní priority než Pavel Miller.

     

    Osud ji svedl opět dohromady s Lumírem. Ti dva se nikdy nepřestali mít rádi, stále si byli blízcí. Před pár měsíci se do sebe znovu zamilovali. Zjistili, co v sobě navzájem mají. A taky si už dokážou vážit jeden druhého. Teď se těší na prvního potomka a chystají spolu svatbu.

     

    Jaké bude mít Světlana šaty tentokrát? Na rozdíl od té minulé svatby, kdy byl její model plný kanýrů, budou tentokrát úplně jednoduché, ale o to elegantnější.

  • Ordinace: nevěsta Zdena Tichá

    Svatba Zdeny a Davida
    Autor: archiv TV NOVA

     

    Když dva oblíbení lékaři kamenické nemocnice spojili své životy, nejedna divačka plakala dojetím. Doktorka Zdena vypadala v nádherných korzetových šatech s krajkovým bolerkem jako princezna.

     

    A jak se líbily samotné představitelce, herečce Daně Morávkové? "Myslím si, že kostymérka vybrala opravdu nádherné šaty. Moc se jí to povedlo. Ale já, kdybych se měla znovu vdávat, bych si asi vybrala něco jiného. Třeba kostýmek," svěřila se při natáčení.

  • Svatby v Benátkách: majitelka salonu Lola

    Alici Bendové svatební šaty padly jak ulité.
    Autor: archiv TV Prima

     

    Alici Bendové nádherné svatební šaty padly jako ulité. Kdyby se případně chtěla znovu vdávat, líbily by se jí takové i na její vlastní svatbě?

     

    "Šaty jsou krásné, ale já mám raději klasické princeznovské šaty s dlouhou vlečkou. Nemusely by mít ani obruč a klidně by mohly mít i korzetový živůtek. Líbí se mi šaty z francouzské krajky a spíš než bílé bych dala přednost barvě šampaň," prozradila herečka.

     

    Video se připravuje ...
    Alice Bendová, svatba, rozhovor • VIDEO: Adam Balažovič
  • Cesty domů: Ema se vdávala ve vězení

    V seriálu se Andrea Kerestešová vdávala za kolegu Filipa Čapku ve vězení.
    Autor: archiv TV Prima

     

    Další ze svateb se odehrála v Cestách domů. Oblíbené slovenské herečce kostymérka vybrala opravdu hodně odvážné šaty s hlubokým výstřihem, který toho víc odhaloval, než skrýval. Svatba proběhla narychlo z praktických důvodů, a ještě navíc ve vězení.

     

    Veselka byla pouze formální čin, aby se Sváťa mohl oficiálně starat o Eminu dceru Rozárku, když je její maminka ve vězení. Jak ale herečka prozradila, ve skutečnosti by rozhodně zvolila "šaty poněkud bláznivější".

  • Ordinace: ztřeštěná Heluš

    Svatební den Boba a Heluš je tady! Nevěsta je štěstím bez sebe, Švarc se zase raduje, že z něj bude boháč!
    Autor: archiv TV NOVA
    Nevěsta Heluš zářila štěstím. V růžových nadýchaných šatech s kanýry a velkou mašlí ve vlasech vypadala jako obrovský šlehačkový dort. Ve skutečnosti si ale herečka Martina Randová "svůj" velký den příliš neužila. Svatba se totiž točila těsně před Vánocemi. Pod šaty tak herečku místo sexy podvazků "zdobily" teplé vlněné punčochy, kolenní návleky a zimní bagančata. "Byla opravdu příšerná zima, mrzlo," svěřila se.
  • Svatby v Benátkách: milionářka Anita

    Šaty, které Švandová oblékla jako seriálová nevěsta, byly speciálně pro zapůjčené z luxusního svatebního salonu.
    Autor: Blesk - Jan Tůma

     

    V roli milionářky si Jana Švandová prožila svatbu s Vaškem Noidem Bártou. A protože se jako zámožná žena nemohla vdávat jen tak v nějakých obyčejných šatech, ty, které oblékla jako seriálová nevěsta, byly speciálně pro ni zapůjčeny z luxusního svatebního salonu. Model měl hodnotu 49 000 korun a byl vyroben ze španělské krajky.

     

    Herečka byla nadšená. "Já si tuto roli moc užívám," svěřila se. Co jí ale neudělalo velkou radost, byly boty na vysokém podpatku. Jakmile byla mimo záběr, hned je zouvala.

  • Ordinace: nevěsta Monika Mandlová

    Ve svatebním se předvedla také krásná Tereza Kostková, která svému seriálovému snoubenci od oltáře nakonec utekla.
    Autor: archiv TV NOVA

     

    Svatbu chystali i Monika Mandlová a Ota Kovář. Nejvíc se z toho radovala jejich dcerka, která si smíření rodičů z celého srdce přála. Také ženich, doktor Ota Kovář, si chtěl dát do pořádku rodinný život a znovu šťastně žít s manželkou a dcerou. Jen nevěsta žádné štěstí necítila. A podle toho to také dopadlo. Tereza Kostková od oltáře utekla. 

Diskuse ke článku
.