Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Všechny moje lásky exkluzivně: Opilý Šťastný svedl milenku v garáži

Video se připravuje ...
"Podpantoflák" Jirka se tentokrát ukáže v docela jiném světle...
VIDEO: archiv TV Prima
25. března 2015 | 13:30

Alkohol uvolňuje atmosféru, boří zábrany. To na vlastní kůži zjistí i Jirka Zábranský, který si v opojení začne románek s Katkou, šéfovou z banky, kde jeho žena dřív pracovala. Jejich první společné chvilky se odehrávají v garáži.

Jirka (Jan Šťastný) je jedním slovem "podpantoflák", kterého na krátké otěži vláčí jeho chorobně ambiciózní manželka. Její mimopracovní aktivity bere jako nutné zlo. Možná je to ale z jeho strany jen ochranná slupka, díky které si žije po svém. 

Tentokrát se totiž ukáže v docela jiném světle. Tenhle naoko uťápnutý manžílek má v alkoholovém opojení v šeru své garáže úlet s Katkou, bývalou manželčinou šéfovou. Už brzy svého neuváženého činu hluboce lituje. Její neutuchající zájem mu totiž záhy začíná být dost na obtíž. Proč?

To uvidíte už dnes večer v dalším díle seriálu Všechny moje lásky. A nejen to...

Co tentokrát čeká po lásce toužící Marii? Do Prahy na farmářské trhy přijíždí Marek (David Suchařípa). Její úplně první kluk, kterého znovu potkala po letech na venkově. Ten se rozhodne, že využije jejich obnovené známosti a vetře se k ní do bytu. Marie mu vyjde výjimečně vstříc, ale jeho návštěvy se začínají podezřele často opakovat...

2043047:gallery:true:true