Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Spolu i na place: Kteří herci si zahráli s rodinnými příslušníky?

  • 9. února 2015 | 06:00

    Není ničím neobvyklým, že jdou děti ve šlépějích svých rodičů. A to platí i v hereckých rodinách. Věděli jste ale, že se děti některých našich hvězd objevují po jejich boku i v seriálech? A hrají dokonce jejich potomky. Spolu si ale někdy zahrají třeba i sourozenci nebo manželé.

  • Sourozenci: Petr a Renata Rychlí

    Renata a Petr Rychlí
    Autor: archiv TV NOVA
    Herec coby Čestmír Mázl je tváří seriálu Ordinace v růžové zahradě už dlouhých deset let. Teď ale nově můžete na obrazovce vídat i jeho sestru Renatu Rychlou. A to jako věštkyni Melisu! Hvězdní sourozenci spolu hrají bok po boku. Všimli jste si té podoby? Melisa je kartářka, věštkyně a médium. Především je ale podvodnice, která umí šikovně zneužít získaných informací, aby přesvědčila klienty o svých nadpřirozených schopnostech a nechala si za své služby platit. Melisa namluví Mázlovi, že mu přináší vzkazy od mrtvé Magdy. Mázl jí zpočátku nevěří, ale věštkyně ho dokáže přesvědčit: ví totiž věci, které jí mohla podle Čestmíra říct jen zemřelá Magda… Otázkou zůstává, zda to dělá jen pro peníze, nebo je za tím něco víc.
  • Otec se synem: Petr a Ondřej Rychlí

    Petr a Ondřej Rychlí
    Autor: archiv TV NOVA
    Sestra Petra Rychlého ale rozhodně není prvním členem jeho rodiny, který se po jeho boku na obrazovce objevil. Už před lety totiž režisér obsadil do role Mázlova syna jeho skutečného syna Ondřeje. Toho můžete znát ze seriálů Vyprávěj nebo třeba Gympl s (r)učením omezeným.
  • Otec s dcerou: Pavel a Kamila Kikinčukovi

    Pavel a Kamila Kikinčukovi
    Autor: archiv TV NOVA
    Na začátku tohoto roku se v seriálu Ordinace objevilo hned několik nových postav. Mezi nimi i ředitel kamenické nemocnice a zdravotní sestřička, která je v seriálu jeho dcerou. A nejen v seriálu. Kamila je totiž dcerou herce Pavla Kikinčuka i ve skutečném životě. Spolupráci s otcem před kamerou si nemůže vynachválit.

    Není to pro ně ale premiéra. S dcerou si totiž už zahrál i v Troškově nové trilogii Babovřesky. "Jde nám to spolu, trochu jsme se toho báli, ale vyšlo to a jsme za to rádi. Faktem je, že byly chvíle, kdy bych Kamile jednu střelil, ale jinak se mi s ní hraje skvěle," přiznal v rozhovoru pro VIP Story.cz Pavel Kikinčuk.

  • Matka s dcerou: Gabriela a Sofie Filippi

    Gabriela a Sofie Filippi
    Autor: archiv TV NOVA
    A u seriálu Ordinace v růžové zahradě se ještě chvíli zdržíme. Roli pubertální Kláry tam ztvárnila Sofie Filippi, jejíž matkou je – kdo jiný – než její pravá matka Gabriela Filippi. Gabrielu jste kromě Ordinace mohli také vidět v seriálu Vyprávěj nebo v Pojišťovně štěstí. Pro její dceru to však byla první herecká zkušenost. 
  • Matka se synem: Nela Boudová a Andrej Lekeš

    Nela Boudová a Andrej Lekeš
    Autor: archiv TV NOVA
    Se svým potomkem si zahrála i herečka Nela Boudová. V seriálu Doktoři z Počátků, kde ztvárňuje Vandu, se se synem Andrejem sešla před kamerou. A stejně jako v reálném životě, i tady jde o matku se synem. "Asi to měl trochu jednodušší než ostatní, protože si zřejmě řekli, že ho ty texty líp naučím, což je pravda. Takže se ty texty učíme a musím říct, že je to věc, která mě na tom seriálu baví asi ze všeho nejvíc. Andrej už je v pubertě, moc se se mnou bavit nechce, ale takhle mu nic jiného nezbývá, protože ode mě potřebuje rady. Takže teď spolu trávíme hezký plnohodnotný čas," řekla herečka v rozhovoru pro server iDnes. Ve šlépějích mámy ale asi Andrej nepůjde. "Chce být violoncellista, takže myslím, že k herectví nesklouzne," říká Nela Boudová.

Klíčová slova:  vip, seriál
Diskuse ke článku
.