Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Všechny moje lásky exkluzivně: Žhavá postelová scéna!

Video se připravuje ...
Milenci
VIDEO: archiv TV Prima
1. února 2015 | 06:00

Miluše Šplechtová zahýbá svému manželovi! A jejím milencem není nikdo jiný než její nadřízený. Co by žena neudělala pro svou kariéru. Podívejte se už teď v předpremiéře, jak se jejich postelové hrátky budou vyvíjet.

Mezi oblíbenými herci to pořádně jiskří, a to nejen ve skutečném životě. Nyní se společně objeví na televizní obrazovce v seriálu Všechny moje lásky. A zahrají si milence!

Miluše Šplechtová coby místostarostka Zdena Zábranská si začne románek se svým šéfem. Starostou není nikdo jiný než Rudolf Hrušínský st., se kterým jsou už třicet let manželé.

"Zdena je velice ambiciózní a ctižádostivá dáma, která neváhá využít všech prostředků, aby své plány naplnila," popsala Šplechtová svou roli.

A na co se můžete těšit už dnes večer v dalším, už 3. dílu seriálu Všechny moje lásky? Jirka Zábranský se prostřednictvím anonymu dozvídá nepříjemnou informaci o své ženě. Je z toho zaskočený a ponížený. Zdena mu ale tvrdí, že je to výmysl, a prožívá svůj úspěch ve volbách.

Marie dostane od spolužáka Františka překvapivou pozvánku. Líza se v práci jen těžce vyrovnává s faktem, že ji Viktor má v hrsti, a navíc za ním stojí i její nadřízený. Doma se navíc pohádá s manželem.

Míša se má vráti domů z porodnice. Zvažuje, jestli má jít k sobě a Dominikovi, nebo k mamince.

2043047:gallery:true:true