Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nový seriál Všechny moje lásky: Mrtvý Heřmánek rozplakal Žilkovou vzkazem na DVD

Video se připravuje ...
Jednoho dne Marie najde DVD od svého již zesnulého manžela, ve kterém ji prosí, aby si našla nového přítele, a nezůstávala tak sama.
VIDEO: archiv TV Prima
25. ledna 2015 | 06:00

Konečně jste se všechny dočkaly! Dokonce hned dva díly všemi toužebně očekávaného nového českého seriálu v hlavní roli s Veronikou Žilkovou uvidíte už dnes večer. A o čem bude? To vám už teď napoví exkluzivní ukázka, kterou vám přinášíme.

Hlavní postavou seriálu je Marie Svobodová (Veronika Žilková), která má příjemné vystupování a okolí ji miluje. Vždy se snaží být v dobré náladě a s úsměvem na tváři. Kde je Marie, tam je vždy pohoda a klid, proto ji také všichni aktivně vyhledávají. Nejen rodina a přátelé, ale i sousedé a sousedky v domě, kde si Marie pořídila svůj nový byt.

Když má chvíli čas, tak neodolá četbě knih či vaření, které oceňují hlavně její dvě – nyní již dospělé – děti Michaela a Ondřej. A také její bratr Ota. Ve volných chvílích pak dojíždí za svou maminkou Alicí, která žije o něco dál za městem.

Marie si kvůli velkým starostem pořídila nový byt v malebném prostředí. Ráda by udělala tlustou čáru za svým minulým životem a začala opět znova v plné síle. Zemřel jí totiž muž, kterého bezmezně milovala. Je nešťastná, zoufalá, opuštěná. Jednoho dne však doma najde DVD nahrané již mrtvým manželem. Na něm ji prosí, aby si našla nového přítele a nezůstávala sama. Marie se slzami v očích souhlasí a slibuje, že se mu pokusí jeho poslední přání splnit.


Aby toho nebylo málo, Marie se dozvídá, že byla vyhozena z práce, a do toho do jejího bytu zamíří dcera Michaela, která čeká dítě a termín porodu se jí nezadržitelně blíží. Se svým přítelem ale být nechce.

Marie má v domě spoustu sousedů, ale ještě více sousedek. Jednou z nich je i „fancy“ žena Líza, která má ráda mladé zajíčky, zařídí proto v práci přijetí nového pracovníka Viktora. Ten je přesně takový, jaké tahle neukojená dračice miluje. Mladý, plný energie, s patřičnou dávkou drzosti. Líza totiž není spokojená příliš se svým manželem, který je pořád na služebních cestách a jí se moc nevěnuje.

Další z kamarádek, která bydlí ve stejném domě, je i Zuzana. Ta bude tentokrát řešit spor s jednou ze sousedek, konkrétně se Zdenou, která neuklízí „pozůstatky“ po svém psovi.