Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Exkluzivní video z dnešní Ordinace: Na každou svini se vaří voda...

Video se připravuje ...
Spiklenci Darek, Jáchym a Babeta se nevzdávají a dál vymýšlí pomstu zákeřnému Švarcovi.
VIDEO: archiv TV NOVA
4. prosince 2014 | 13:00

Spiklenci Darek, Jáchym a Babeta se nevzdávají a dál vymýšlejí pomstu zákeřnému Švarcovi. A zdá se, že tentokrát na to opravdu kápli! Co chystají? Podívejte se v předpremiéře na video!

Všemi nenáviděný doktor Švarc nemůže překousnout potupu, kterou kvůli svým kolegům zažil. Když se totiž Darek s Jáchymem náhodou dozvěděli o jeho prapodivné fobii z drůbeže, nastražili mu hned několikrát do cesty živou slepici! Švarce z toho začínal chytat amok, jeho bratr si myslel, že začíná bláznit, a celá nemocnice se bavila na jeho účet…

Když ale všechno nakonec prasklo, rozhodl se zákeřný Bobo pro pomstu. Na své kolegy si najal ranaře. Nejdřív dostal výprask Darek a pak si najatý muž počíhal i na Jáchyma Kalinu. 

Vystrašený Darek bere zpátečku. Bojí se o rodinu a odmítá si dál ze Švarce utahovat. Jáchym chce ale v započaté "válce" s Bobem pokračovat za každou cenu…

A když Babeta s Jáchymem a Darkem uvidí v nemocnici hádavé manžele, kteří jeden druhému dělají ze života peklo, inspiruje je to k opravdu odvážnému plánu. Ten se bude týkat jak Boba, tak i zákeřné Babetiny sestřenice Heluš!

Co tahle trojice spiklenců vymyslí a co se bude dít dál, to zjistíte už dnes večer v dalším dílu vašeho oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2.

2043047:gallery:true:true