Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Svatby v Ordinaci: Vezme si Hanák Gábinu? A která veselka byla ta nejkrásnější?

  • Svatba Zdeny a Davida byla kouzelná. A překrásný je i jejich vztah, ustáli i nevěru.
    29. října 2014 | 07:00

    Další svatba v nejoblíbenějším seriálu je na spadnutí. Jenže Hanák to nechal zajít příliš daleko. Čím toto milostné drama skončí? Řekne Gábině ANO? Uteče od oltáře a odjede s Andreou z Kamenice? Pro koho se nakonec rozhodne?

  • Doktor Tomáš Hanák a Gábina

    Pro kterou z žen se doktor Hanák rozhodne?
    Autor: archiv TV NOVA
    Své milostné drama Petr Hanák přestává zvládat! Znovu končí v náručí Andrey, svatbu s Gábinou však plánuje dál. "Andreo, já tě opravdu miluju," pronese zcela upřímně blonďaté doktorce do očí. A pak s ní stráví u ní doma celou noc. Bylo by to krásné, kdyby se pak nevracel domů k tmavovlasé sestřičce Gábině a nevyslechl si: "Vím, že jsi byl u ní a že jsi s ní spal. Je mi to jedno. Petře, máme spolu dítě. Milovali jsme se a já jsem tě milovat nepřestala. V pátek budeme mít svatbu – všechno je zařízené!". Jak tohle nakonec skončí? Zažije Ordinace další svatbu?
  • Babeta Trefná a Albert Hess

    Hned v 1. dílu se můžete těšit na svatbu vrchní sestry Babety.
    Autor: archiv TV NOVA
    Není to tak dlouho, co se i vrchní sestra konečně dočkala svého rodinného štěstí. Na konci srpna se totiž vdala za operního režiséra Alberta Hesse! Na její svatbu přijela i nepozvaná sestřenice Heluš, která chtěla ze msty za staré křivdy Babetin šťastný den překazit. Nejdříve vyhodila Babetiny svatební šaty, pak jí ukradla prstýnky a nakonec jí do pití nalila projímadlo. Nic jí ale nevyšlo a Babeta se stala šťasnou novomanželkou!
  • Běla Valšíková a Martin Jánský


    Tahle svatba nakonec neskončila happy endem. Běla totiž u řekla oltáře "NE"!
    Autor: archiv TV NOVA
    Tahle svatba nakonec neskončila happy endem. Běla totiž u řekla oltáře "NE"! Jenže právě to bylo projevem její velké lásky. Nechala Martina jít, aby mohl cestovat a ještě si v životě něco dokázat. Přesto to bylo krásné a dojemné.
  • Barmanka Lucie a Darek Vágner

    Tahle svatba byla opravdu jako z pohádky. Nic na tom nezměnil fakt, že pro Lucii to byla již třetí v pořadí.
    Autor: archiv TV NOVA
    Tahle svatba byla opravdu jako z pohádky. Nic na tom nezměnil fakt, že pro Lucii to byla již třetí v pořadí. Darek si svou nevěstu k oltáři odnesl v náručí. Krásnější je ale to, že se tihle dva stále milují. I když, zrovna teď se na jejich nebi objevily nějaké ty mráčky...
  • Dalibor Frynta a Kateřina Vránová

    Byla to láska jako trám. Skutečný sňatek už bohužel nikdy neproběhl, jelikož Dalibor zemřel.
    Autor: archiv TV NOVA
    Byla to láska jako trám. Skutečný sňatek už bohužel nikdy neproběhl, jelikož Dalibor zemřel. Své "ANO" si ale řekli, byť to nebylo úředně potvrzeno. Co na tom ale sejde, že?
  • Zdena a primář David Suchý


    Svatba Zdeny a Davida byla kouzelná. A překrásný je i jejich vztah, ustáli i nevěru.
    Autor: archiv TV NOVA
    Svatba Zdeny a Davida byla kouzelná. A překrásný je i jejich vztah, ustáli i nevěru. A snad si svůj manželský slib znovu obnoví.

Diskuse ke článku
.