Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Exkluzivní video z dnešní Ulice: Ostrá hádka! Kadlec Jardu Hejla setře

Video se připravuje ...
Major Kadlec se setká s Jardou a skončí to pořádně ostrou hádkou.
VIDEO: archiv TV NOVA
17. října 2014 | 11:45

Major Kadlec nechce o Miriam přijít a rozhodne se o ni bojovat. Došlápne si proto na Jardu, který mámě prozradil, že ho viděl objímat se s jinou ženou. A rozhodně s ním nebude jednat v rukavičkách. Podívejte se už nyní v předpremiéře, jak Kadlec Jardu setře.

Přátelství Petra Kadlece a profesorky Miriam Hejlové je od začátku zatěžkané tím, že major Kadlec neprávem zavřel do vězení jejího syna Jardu a tak není divu, že ten nerad vidí, jak se Miriam s Kadlecem sbližují.

Když už to vypadalo na smír, Jarda minulý týden nachytal majora Kadlece v objetí krásné mladé dívky a od té chvíle je rázem všechno jinak. Tajemná bruneta je s Miriam rozdělila.

Rozdělila je tajemná bruneta, se kterou ho minulý týden nachytal Jarda. Kdo je ta dívka? Jarda na to má celkem jednoznačnou odpověď. Viděl, co viděl, víc netřeba. Ale opravdu to je tak jasné? Jak to vnímá samotný Peter?

Ten o svoji novou lásku ale nechce přijít. Chybí mu, záleží mu na ní, má ji rád. Dnes si proto půjde major s Jardou celou věc vyříkat a skončí to pořádně ostrou hádkou. A rozhodně s ním nebude jednat v rukavičkách. Takhle charismatického majora z kriminálky ještě neznáte!

2043047:gallery:true:true