Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

5 největších seriálových nevěr: Kdo všechno skončil v cizí posteli?

  • Pro kterou z žen se doktor Hanák rozhodne?
    21. září 2014 | 06:00

    Nevěra. Řeší ji celebrity, obyčejní lidé i seriálové postavy. Někdo ji toleruje, jiný by ji v žádném případě neodpustil. Jaké jsou ale ty největší seriálové nevěry? Přistihli jsme nevěrníky při činu!

  • Hanák a Andrea - Ordinace v růžové zahradě 2

    Zatímco se Gábina léčila na psychiatrii kvůli silně prodělanému šoku, Hanák se sbližoval s kolegyní Andreou. Gábinin stav byl v jednu chvíli totiž natolik vážný, že vidina uzdravení byla minimální, a tak beznadějný Hanák přijal Andreinu pomoc a porozumění. Netrvalo dlouho a jejich přátelství přerostlo v milenecký poměr. Gábina se však nedávno uzdravila a vrátila domů. Hanák je s ní a snaží se, aby byla šťastná. Zdá se ale, že on se cítí být šťastný po boku právě Andrey.
  • Ondřej a Kamila - Doktoři z Počátků


    Tuhle nevěru už dávno odnesl čas, ve své době byla ale pro Markétu v podání herečky Michaely Sejnové pořádnou ránou. O to větší, když po tom všem zjistila, že s Ondrou čeká dítě. Nakonec ale ukázala, že umí odpouštět, a teď tak s Ondrou své těhotenství prožívá naplno.
  • David a Renata - Ordinace v růžové zahradě 2

    Rodina Suchých tuto nevěru už zažehnala, nebylo to ale vůbec jednoduché. Davida v jednu chvíli okouzlila barmanka Renata, za kterou od rodiny doslova utíkal. Doma měl pocit, že tam na něj všechno „padá“. A Renata mu - obrazně řečeno - rozproudila krev v žilách. Dokonce s ní začal bydlet. Zdenu jeho nevěra samozřejmě hluboce zasáhla, milovat ho ale nepřestala. A v momentě, kdy chtěla jít dál a začala chodit s Rišem, si David uvědomil, že ona je tou jeho osudovou ženou, kterou stále miluje. Znovu k sobě našli cestičku a nyní štěstím jen září.
  • Jarda a Markéta - Ulice


    Událost roku, svatba Jardy a Lenky je zrušená. A důvod? Nevěra. Stačila jedna hloupá noc, kde v každé kapce alkoholu číhala osudová chyba. Jardu nemohla Lenka po jeho románku s Markétou ani vystát. Nakonec ale ledy povolily a oba krásnou svatbou „narychlo“ připravili krásný konec celé osmé sezony Ulice.
  • Bedřich a Lucie - Ulice


    I když si byl Bedřich moc dobře vědom, co by jeho případné vzplanutí k Lucii mohlo znamenat, její přitažlivost byla silnější. Nehledě na to, že je to Aniččina nejlepší kamarádka a že tím ublíží také dětem, Bedřich se do maléru hnal přímo po hlavě. A se zcela zatemněným mozkem. Vše ale nakonec dobře dopadlo a Bedřich je zpět u Aničky.

Diskuse ke článku
.