Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Rvačka v Ordinaci: Bobo Švarc to schytá od Darka, dostane pěstí

Bobo Švarc nemá s Darkem žádné slitování. Chce využít jeho slabé chvilky, aby si ho pořádně podal.
11. září 2014 | 11:50

Dnes večer bude v Růžovce zase pořádně rušno! Gábina se setká s Andreou a jedna věc jí naprosto vyrazí dech! Doktor Švarc zase nemá slitování s truchlícím Darkem a chce si ho podat. Ten si to ale nenechá líbit!

Darek je ochromen zdrcující zprávou, že si Lea sáhla na život. Darek nemá vůbec dobré období. Smrt své sestry hodně prožívá a nedokáže se s jejím odchodem vyrovnat. Bobo Švarc však nemá s Darkem žádné slitování. Chce využít jeho slabé chvilky, aby si Darka pořádně podal. Jako zbraň k tomu chce využít vydírání kolegy Hanáka. Když Hanák nebude spolupracovat, je Švarc dokonce schopen říci Gábině, že Hanák měl milenku.

Gábina se pokouší dohnat minulost, kterou zmeškala, proto se naplno věnuje Filípkovi a koupí mu odrážedlo. Filip si na něm ale poraní ruku. Gábina to ustojí, přesto s ním raději zamíří do nemocnice. Tam se potká s Andreou, která je nucena Filípka ošetřit! Nic netušící Gábinu však zaskočí jedna věc. Co vyplave napovrch? O čem si dámy popovídají? Jak dopadne jejich setkání? To uvidíte už dnes večer v pokračování seriálu Ordinace v Růžové zahradě.

2043047:gallery:true:true