Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Exkluzivně z dnešní Ulice: Ota ztrapní Terezu! Její pozadí ukáže studentům

9. září 2014 | 11:00

Na Terezin trapas s vyhrnutou sukní a odhaleným pozadím studenti jen tak nezapomenou. Chce jí snad Ota před puberťáky ztrapnit ještě víc? Neuvěříte, jakým výtvorem se právě Mikiho třídě pochlubí. Co na to asi řekne nedobrovolná modelka?

Tereza Jordánová nezačala svou pedagogickou praxi moc šťastně. Hned první den se prošla po školní chodbě se zvednutou sukní, a to přímo před zraky pubertálních studentů. Sice se jí podařilo přes nepříjemnou situaci pomocí humoru s nadhledem přenést, přesto napětí visí ve vzduchu.

A k tomu všemu se toho chytí i její kolega Ota Puklický, který jí dnes její trapas bez obalu a opět před studenty znovu připomene. Umělecky zvěční Terezino pozadí v hodině výtvarné výchovy přímo před studenty. Jak? A jak na to Tereza zareaguje?

Tonda Hložánek, který se ještě nedávno trápil tím, že jeho žena Mirka podala žádost o rozvod, hodil své starosti za hlavu a naplno se začal soustředit na balení kadeřnice Simony.
Autor: archiv TV NOVA
Hložánek vystartuje po Simoně

Tonda Hložánek, který se ještě nedávno trápil tím, že jeho žena Mirka podala žádost o rozvod, hodil své starosti za hlavu a naplno se začal soustředit na balení kadeřnice Simony. A půjde na to, jak se říká, od lesa. Pozve Simonu na večeři a když uvidí, že na ni jeho balící metody platí, nezaváhá a po Simče vystartuje. Podaří se Hložánkovi Simonu ulovit?

Franta, který si dělá naděje, že se k sobě s Viki po několikaměsíční pauze znovu vrátí, dnes dostane pořádně ledovou sprchu.
Autor: archiv TV NOVA
Franta zažívá milostné zklamání

A Franta, který si dělá naděje, že se k sobě s Viki po několikaměsíční pauze znovu vrátí,  dnes dostane pořádně ledovou sprchu. A nepřímo to odnese Anička Lišková. O co půjde?