Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Exkluzivní video z dnešní Ulice: Zapůsobí Lexa z Comebacku na Terezu?

Video se připravuje ...
Matouš Ruml je zkušenějším kolegou Terezy Jordánové.
VIDEO: archiv TV NOVA
29. srpna 2014 | 09:20

Na co se večer můžete těšit? Už dnes se v Ulici poprvé objeví Matouš Ruml v roli učitele Davida Kučery. Herec známý z nováckého sitcomu Comeback, bude hrát zkušenějšího kolegu Terezy Jordánové (Patricie Solaříková). Budou si rozumět?

Učitel fyziky a zeměpisu David patří spolu s Terezou a Otou Puklickým (Filip Rajmont) mezi benjamínky učitelského sboru. Díky tomu budou držet při sobě a diváci s nimi zažijí spoustu legrace.
 
Sám Matouš se na place cítí jako ryba ve vodě: „S Patricií i Filipem jsme dobrá parta, takže si natáčení užívám,“ prozradil herec. „V porovnání s Comebackem, kde taky byla zábava, jsem si ale musel zvyknout na to, že se musím učit mnohem víc textu,“ dodal s úsměvem.

Kdo je David Kučera?

Studenti mají Davida rádi. Má u nich přirozenou autoritu, o které Tereza, která s učením teprve začíná, sní. Učitelem je rád a nejšťastnější je, když se mu podaří studenty zaujmout něčím, pro co je sám nadšený. David je přátelský, milý a oblíbený, má ale jeden zlozvyk, kterým svého kolegu z kabinetu Otu Puklického (Filip Rajmont) přivádí k šílenství – neustále řeší nějaké hlavolamy, skládačky a rébusy.

2043047:gallery:true:true