Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dnes v Cestách domů: Výpověď z práce, rvačka i falešné obvinění z krádeže

20. srpna 2014 | 06:00

Ani v druhém díle nové řady oblíbeného rodinného seriálu s názvem "Zbabělec" nebude nouze o scény plné napětí. Rudolf nabídne Blance, aby Hedvika a její synové žili s nimi ve vile. Hynek ohrozí své kolegy a dostává padáka. Adam zapře Lucii lekci od Mikuláše. A Vencl připraví podraz na Sváťu.

Hynkova snaha uplatnit se aspoň jako dřevorubec se míjí účinkem. Dostává padáka, protože svými výpadky soustředění ohrožuje své kolegy. Navíc se odmítá se smířit s radou svého neurologa Adama, který se domnívá, že jediné, co mu může pomoct je trpělivost. Hledá proto alternativní cesty. Je schopen podstoupit i riziko, které mu definitivně zabrání pracovat jako státní zástupce.

Hynkova snaha uplatnit se aspoň jako dřevorubec se míjí účinkem.
Autor: archiv TV Prima

Mikuláš se nesrovnal s odchodem Lucky a svého bráchu na zahradě nemocnice potupně zbije. Adam své milované fyzickou porážku zapře a tvrdí, že je Mikuláš se vším srovnaný. Uvěří mu Lucie?

Mikuláš se nesrovnal s odchodem Lucky a svého bráchu na zahradě nemocnice potupně zbije.
Autor: archiv TV Prima

Napětí mezi Venclem a Sváťou se stupňuje. Vencl se tentokrát neštítí narafičit na Sváťu krádež mobilu. Vychutnává si příjezd policie, která otvírá Sváťovu skříňku, kam Vencl mobil ukryl. Ten ale netuší, že mužem zákona, který měl usvědčit Sváťu je Dalibor. Popře kvůli němu své policejní řemeslo i tentokrát?

Napětí mezi Venclem a Sváťou se stupňuje. Vencl se tentokrát neštítí narafičit na Sváťu krádež mobilu.
Autor: archiv TV Prima

To vše a mnohem víc uvidíte už ve středu večer ve 20:15 hodin na TV Prima.