Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Světlana z Ulice má dilema! Je Miller ten pravý?

Dokáže v desáté sérii seriálu Ulice Světlana odejít z místa, kde se cítí být doma a které má tak ráda, do dalekého Bruselu?
6. srpna 2014 | 06:00

První díly desáté série divácky nejoblíbenějšího seriálu už jsou na spadnutí. Nebudou v nich chybět emoce, napětí, humor a samozřejmě láska. Na tu ale zatím příliš velké štěstí neměli bývalí manželé Světlana a Lumír. Navíc to mezi nimi stále jiskří! Jak tohle dopadne...

Říká se, že stará láska nerezaví... A něco na tomhle rčení určitě bude.
Od rozvodu Světlany (Tereza Bebarová) a Lumíra (Václav Svoboda) uplynulo několik let. Jejich cesty se však nikdy definitivně nerozešly.

A to ani přes to, že Lumír se od té doby už málem dvakrát oženil, nebo že Světlana odešla se svým partnerem Pavlem Millerem (Jan Teplý ml.) na nějaký čas do Moskvy. Po jejich návratu do Čech se ona i Pavel stali nedílnou součástí Lumírova pracovního života a pomáhají mu vést předvolební kampaň.

Tereza Bebarová se vrací do seriálu Ulice
Autor: archiv TV NOVA
Ani blížící se volby, a všechny problémy kolem nich, nemůžou Lumírovi zkazit náladu, pokud je Světluš v jeho blízkosti. Zatímco Pavel Miller, který se netají svojí touhou po politické moci a vlivu, rozjíždí svou kariéru v Bruselu, oba bývalí manželé společně tvrdě pracují na Lumírově předvolební kampani.

Jenže teď to vypadá na další Světlanin odchod do Bruselu, kde už jí Pavel zajistil práci. Dokáže odejít z místa, kde se cítí být doma a které má tak ráda? A jak by se s jejím případným odchodem vyrovnal Lumír, který ji potřebuje možná víc, než si sám připouští?

Chcete vědět, jak to dopadne? Sledujte seriál Ulice! Desátá série se začíná vysílat už v pondělí 18. srpna.

2043047:gallery:true:true

Mezi Světlanou a Lumírem to stále jiskří!
Autor: archiv TV NOVA