Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Petr Vaněk: Trávím víc času se seriálovou dcerou než s tou svou

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/bpž
30. srpna 2018 | 06:00

Prázdniny se blíží ke konci a na diváky televize Prima čeká nový seriál, který bude řešit výchovu dětí, ale mezi tatínky. Budete sledovat čtyři moderní rodiny a jejich příběhy. Jednu rodinu budou ztvárňovat Petr Vaněk (39) a Jakub Prachař (34). Společně budou vychovávat šestiletou dceru.

„Je to už moje druhá role homosexuála, první byla ve filmu Všechno nebo nic, a ta byla mnohem stylizovanější. Tady byla touha udělat to decentněji,“ řekl nám Petr Vaněk. Ten hraje roli Kamila Adámka, který je chytrý, loajální a také oblíbený, stejně jako koláče, které peče. O šestiletou Štěpánku se stará se svým partnerem – hraje ho  Jakub Prachař – poté, co jí zemřeli rodiče.

Petr má doma také malou dcerku Pepinu, teprve dvouletou, a trochu si posteskl, že na ni teď, když je natáčení v plném proudu, nemá dost času. „Uvědomuji si, že trávím teď mnohem víc času se svou seriálovou dcerou než s tou svou, a chci to otočit.“ Přiznal, že je vděčný za každou chvilku s ní. A jaký je jeho přístup k výchově? „Dělat chyby je naprosto přirozené a správné a hrát si je důležité.“

Video se připravuje ...