Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dasha: Nikdy nevíte, jestli vztah vydrží, ale je dobré umět se rozejít

30. července 2018 | 06:00

Svou malou dcerku Dasha neboli Dagmar Sobková (37) miluje a s partnerem Ondřejem Slukou (38) zvládají hlídání na jedničku. Fofr má tato muzikálová diva jak doma, tak v práci. Ale zvládá vše s úsměvem.

Váš přítel a tatínek Žofie je také muzikant. Oba jste hodně zaneprázdnění. Jak máte rozdělené rodičovské povinnosti?
Úplně napůl. Domluvili jsme se tak a funguje to. A ukázalo se to jako dobré řešení, protože Žofka není závislák výhradně na mamince jako některé jiné děti. Navíc přes den jsme s ní často oba a pak jeden z nás večer odejde do práce.

Se svým přítelem jste otěhotněla po necelé půlroční známosti. Neměla jste obavy, jestli to vyjde?
Ne, my jsme se na tom domluvili, protože už jsme se oba dostali do věku, kdy jsme si poměrně brzy dokázali uvědomit, že si sedneme a co chceme od života dál. Navíc nikdy nevíte, i když jste spolu třeba delší dobu, jestli to vydrží. A proto jsme si řekli, že nebudeme otálet.

Jak jste se seznámili?
Seznámili jsme se, když začal Ondra hrát v kapele mého rozhlasového kolegy, zpěváka Honzy Smigmatora. V té době jsme ale měli každý svůj vztah. Dohromady jsme se dali až asi po roce, když jsem se rozešla s přítelem a Ondra byl v té době také sám.

S Martinem Kumžákem, se kterým jste v minulosti žila, také společně léta hrajete. Narušil rozchod pracovní vztahy?
Myslím si, že jsme se trochu báli oba, protože jsme byli hodně propojení prací. Na druhou stranu, kdybychom spolu nepracovali, tak bychom se asi rozešli mnohem dřív. Nechali jsme tomu čas a ten nazrál tak, že náš osobní vztah se přelil jen do pracovní roviny. Myslím si, že spolu vycházíme moc hezky.

Nenastalo tedy žádné dusno?
Ne, asi jsme ve věku, kdy jsme si to uměli říct.

 

Celý rozhovor s Dashou najdete v novém čísle tištěného Blesku pro ženy:

 

Autor: Jindra Pelikánová
Video se připravuje ...