Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ivana Jirešová: Už jsem měla tři svatby, takže si nestěžuji

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/bpž
17. června 2018 | 06:00

Herečka Ivana Jirešová (40) již třináct let hraje postavu Lucie v Ordinaci v růžové zahradě, takže její osudy jistě spousta z vás bedlivě sleduje. Sama herečka nám prozradila, jak si ve svých čtyřiceti letech udržuje mladistvý vzhled.

Vzpomenete si na nejvtipnější zážitek z natáčení Ordinace?
To po mně vůbec nemůžete chtít, natáčím to už třináct let a vůbec si nic teď nevybavuji a nevzpomenu si, co bylo nejvtipnější.

Baví vás pořád ještě postava Lucie?
Baví mě, protože je dobře napsaná. Je nekonfliktní a celkem zábavná. Už jsem měla tři svatby, takže si nestěžuju.

Je v plánu, že se dostanete trochu víc do děje, než jste teď?
Doufám, že ano, ale neměli jsme teď žádné porady. V každém případě se se mnou počítá a ještě nějakou dobu zůstanu. Ale co bude s Lucií dál, nemohu prozradit, ani kdybych to věděla.

Jste tváří přírodní kosmetiky, a tak mě zajímalo, jestli ji používáte i ve skutečnosti.
Přírodní kosmetiku používám už dlouho. Kůže je ten největší orgán na těle a skrz ni se do nás dostává spousta špatných věcí, proto se jí snažím dávat to nejlepší.

Jak tedy o svou pleť pečujete?
Nejdůležitější je ji vyčistit. Ať přijdu večer po divadle jakkoli unavená, vždy si pleť důkladně očistím, pak nanesu sérum, oční krém a pleťový krém. Když mám volno, tak si dělám pleťové masky a používám peeling a dvakrát až třikrát do týdne ho aplikuji, abych odstranila odumřelé buňky.

Máte nějaký rituál, který opravdu funguje?
Miluji saunování. Po sauně si dám peeling a natřu se olejem s obsahem esenciálních olejů a pořádně si tu kůži promasíruji. V sauně se ještě masíruji houbičkou. Podle mě je důležité si pravidelně dělat peeling, protože odumřelých kožních buněk stále přibývá.

Video se připravuje ...