Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jiří Langmajer: Obdivuji ženy za to, že dokážou být s muži jako já

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/bpž
9. května 2018 | 06:00

Právě teď je v plném proudu natáčení nové české komedie s názvem Po čem muži touží. V hlavních rolích uvidíme Jiřího Langmajera (51) a Annu Polívkovou (39). Tihle dva se ovšem ani v jeden okamžik nesetkají na place společně, hrají totiž jednu a tu samou roli.

Jiří Langmajer hraje ve filmu šovinistu, který má ale smysl pro humor a ženy po něm letí, i když s ním nevydrží moc dlouho. Jeho nevázaný způsob života ho jednoho dne připraví o práci a na jeho místo dosadí ženu. Jiná neznámá mu nabourá auto a jeho bývalka mu zase pije krev. V noci se s kamarádem opije a vysloví přání stát se ženou. To se mu hned ráno splní, neboť se probudí jako Anna Polívková, která hraje jeho ženské já.

Jiří nám prozradil, že jako žena si samozřejmě nejdříve toužil sáhnout na chlapa. Nemyslí si ovšem, že by to ženy měly v životě těžší než muži. A čeho si na ženách nejvíc váží? „To vám neřeknu, je toho tolik, že bych musel mluvit dlouho, ale nejvíc obdivuji, že dokážou být s takovými muži, jako jsem já!“ Na premiéru se můžete těšit v září.

Video se připravuje ...