Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ben Cristovao přiznal, kvůli komu se snaží riskovat zodpovědně

Video se připravuje ...
VIDEO: Igor Břežina / BPŽ
6. května 2018 | 06:00

Ben Cristovao (30) se do všeho vrhá po hlavě, žádná výzva mu není cizí. Přiznal, že mnohdy si sám v duchu nadával, jak moc právě riskuje, ale nakonec všechno dobře dopadlo. Na koho při těchhle husarských kouscích myslí nejvíc?

Rakouská centrála cestovního ruchu si připravila pro Bena Cristovao, Nikol Moravcovou a Davida Svobodu adrenalinové disciplíny, které budou během akce Playground Austria plnit společně se svým týmovým hráčem. Toho si ve výběrových kolech s porotou zvolili. Ben bude lítat na prkně nebo skákat z vodopádu. Nic z toho ho neděsí, miluje adrenalin.

„V životě jsem měl párkrát okamžiky, kdy jsem si v duchu říkal: Jsi fakt blbej, tohle nebyl dobrý nápad. Strachů je spousta, dají se samozřejmě překonat, to mi nedělá problém, ale spíš je tam určitá zodpovědnost. Nechtěl bych, aby se teď mamka dozvěděla, že se její syn někde rozmáznul. Takže když už dělám adrenalin, tak zodpovědně,“ vysvětlil Ben Cristovao. Soutěžní cesta plná dobrodružství začne čtyřiadvacátého května. Můžete si dokonce tipovat a soutěžit.

 

Video se připravuje ...