Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Monika Leová o tom, jaké budou její svatební šaty a jak shazuje zimní kila

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/bpž
15. března 2018 | 06:00

Moderátorka zpráv na Primě Monika Leová (26) se bude v létě vdávat. Už víme, že své vysněné svatební šaty nenašla v půjčovnách, ale nechává si je ušít. Na rozlučku se svobodou jede pouze se svou sestrou, a to až na vzdálené Bali.

Jak moc důležitý je pro tebe styl i při sportu?
Hodně. Než jsem potkala svého přítele, tak jsem nesnášela běhání, ale jakmile jsem si koupila nové vybavení, tak jsem se na to začala těšit. Myslím si, že je to důležité a člověka to nakopne.

Jak často nový outfit ladíš? Kolik sportovního oblečení doma máš?
Jelikož nakupuju hodně v takových těch čínských obchodech, kde je to za hubičku, tak minimálně jednou do měsíce kupuju něco nového. Baví mě to kombinovat. Nakonec ale stejně jedu dokola tak dva tři oblečky. Cvičím ráno od osmi a v tuhle hodinu ještě nemám buňky na to, něco připravovat, tak rychle něco vezmu, abych byla co nejrychleji venku.

Chodíš běhat i do parku ven, kde tě mohou vidět i cizí lidé, jak se potíš a rudneš?
Ano, ale beru si kšiltovku a velká sluchátka, abych byla co nejvíc inkognito. Kdybych měla řešit, jestli mě někdo uvidí, tak bych asi moc často ven běhat nevyrazila.

Jak to máš s nabíráním váhy přes zimu a potom s hubnutím? Děje se ti něco takového vůbec?
Ano, zima v tomhle ohledu trochu bolí, ale balím se do velkých volných svetrů. Ještě si tak měsíc nechám povolený opasek a pak naběhnu na režim hubnutí do plavek.

Jakmile se rozhodneš pro rutinu, jak moc přísná na sebe jsi?
Když se blíží jaro, začínám jíst ovoce. Teď si dopřávám, chodím na různé večírky, ale jakmile začnu jíst hlavně ovoce, jde mi váha dolů.

Spousta lidí teď odjíždí za teplem, aby dobili baterky. Nechystáš se někam?
Já pojedu na Bali, trošku se tam budu loučit se svobodou. Jedeme se sestrou, která mi jde za svědka na přelomu března a dubna. Nejraději bych tam jela už teď.

Na jak dlouho se chystáte?
Na pouhých dvanáct dní, ale myslím, že si to užijeme. Budeme tam cvičit jógu, meditovat, milovat jídlo a těším se na čerstvé džusy. Taky jsem zvědavá na tamní kulturu a přírodu a hlavně se potřebuji opálit do svatby.

Na Bali je velká surfařská komunita. Říká ti tenhle sport něco?
V Austrálii jsem to zkoušela, ale byla jsem jak v pračce. Jednou nebo dvakrát jsem se na to postavila, ale nějak mě to nechytlo. Raději se na surfaře koukám, to můžu.

Pokud chystáte svatbu, veškeré potřebné informace najdete ve svatebním speciálu!

Kdy přesně chystáte svatbu?
O prázdninách, až bude teplíčko. Máme doma velkou tabuli, na které si každý den něco odškrtneme, s Martíkem se na všem tak krásně shodneme a jsme skvěle sladění.

Základní stavební kameny, jako jsou místo a šaty, už máš?
Poslední měsíc jsem obcházela svatební salony a chtěla jsem tam najít ty své šaty, ale nepodařilo se, takže jsem nakonec oslovila svou kamarádku Sandru Švédovou. Nechám si u ní šaty ušít! Ukázala jsem jí inspirace, které jsem si postahovala do telefonu, a nechala jsem ji pracovat. Ona přesně vycítila, jak by měly vypadat, až mi málem slzička ukápla, budou naprosto skvostné! Hlavně to budu já. Všechny šaty v salonech byly krásné, ale nebyla jsem to já. Jsem přesvědčená, že tyhle budou ty pravé.

Jak vznikají svatební šaty? Podívejte se na to v našem videu:

Video se připravuje ...
Příběh svatebních šatů aneb od nákresu po oltář • VIDEO: Adam Balažovič/bpž

 

Video se připravuje ...