Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Duchková, Kovandová a Doleželová: Nechaly si něco vylepšit pomocí plastik?

Video se připravuje ...
Celebrity a plastiky: Kdo se jim nebrání?
VIDEO: Igor Hellebrandt
17. ledna 2018 | 06:00

Taky si často říkáte, jestli mají celebrity něco vylepšeno? Jak to mají s plastikami moderátorka Štěpánka Duchková a modelky a někdejší miss Lucie Kovandová a Jana Doleželová? Potkaly jsme je na narozeninové párty kliniky plastické chirurgie, tak jsme je vyzpovídaly!

Plastická chirurgie a celebrity. Pro někoho ožehavé téma, pro některé celebrity naprosto normální věc, kterou nemají zapotřebí tajit. Přesně tak to má nastavené Štěpánka Duchková (45), která zastává názor, že když se to dělá s rozumem, tak je člověk krásný. "Nerada bych dopadla jak ze zvířecí říše," říká Štěpánka. Sama si nechala operovat oční víčka, což si nemůže vynachválit.

Vylepšit se nechala i miss Lucie Kovandová (25). Podstoupila plastiku uší. Přiznává, že se teď cítí lépe a sebevědoměji. Jana Doleželová (36) ještě služby plastické chirurgie nevyužila, ale všechny tři ženy zastávají názor, že pokud se to nepřehání, je to v   naprostém pořádku. A my souhlasíme. "Pokud plastická operace ženě dodá sebevědomí nebo jí vyřeší nějaký její problém, tak proč ne?" říká Jana Doleželová.  

Co si ženy nechávají upravovat nejvíce? Zakladatel kliniky plastické chirurgie Esthé docent Jan Měšťák nám to prozradil v rozhovoru. Asi nepřekvapí, že na prvním místě jsou oční víčka. Pak to jsou nos a prsa. Co se týče úprav prsou, zastává názor, že úpravu nesmí poznat ani manžel. Více ve videu:

Video se připravuje ...
Plastický chirurg Jan Měšťák: Nepřirozeně velká prsa bych nikdy neudělal! • VIDEO: Igor Hellebrandt

Autor: Lucie Houdková
Video se připravuje ...