Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Duchková, Kovandová a Doleželová: Vánoce ve Španělsku, ale také u rodičů s řízkem a salátem

Video se připravuje ...
22. prosince 2017 | 06:00

Bývalou miss a nynější modelku Lucii Kovandovou, lékárnici a modelku Janu Doleželovou (36) a moderátorku Štěpánku Duchkovou jsme potkali na oslavě 20. narozenin kliniky plastické chirurgie Esthé. Vánoce jsou za dveřmi, a proto nás zajímalo, jak probíhají u nich doma.

Pro Štěpánku Duchkovou (45) si manžel připravil překvapení a na druhý svátek vánoční odjedou s rodinou do Španělska. Pokud Štěpánce závidíte Vánoce v teple, ve Španělsku to zas tak horké není, večer unosíte bundu!

A zatímco většina z nás nestíhá a dopéká cukroví na poslední chvíli, u Duchků už mají napečeno. Ale jenom dva druhy – linecké a perníčky. "Zbytek pečou všechny babičky, tety a já to od nich sbírám." Tato metoda se nám líbí!

Miss z roku 2004 Jana Doleželová (36) si užívá svou novou roli maminky. Dcera Verunka se narodila v červnu, jejím otcem je podnikatel David Trunda. Zatím zvládá Jana pracovat z domova. Zato na pečení cukroví jí času moc nezbývá, a na poslední chvíli se proto pustí do nepečeného cukroví. Štědrý večer bude trávit s rodinou na Moravě v rodinném kruhu, jako každý rok.

Lucie Kovandová (24) se může pyšnit štíhlou postavou, kterou má jakožto modelka v popisu práce. Zajímalo nás, zda se přes Vánoce v jídle omezuje. "Já na cukroví moc nejsem, spíše je pro mě pokušení řízek s bramborovým salátem, to si dokážu přidávat několikrát." To si tedy ani modelka neodpustí!

Korunku získala Lucie v roce 2013 a v té době byla zadaná. "Missí nemoc" ji nedohnala hned, ale až po čtyřech letech. Letos na jaře se s přítelem rozešla. Do nové životní etapy vkročila se světlejšími vlasy, v létě se ze zrzky stala skoro blondýnkou.

 

Autor: Lucie Houdková
Video se připravuje ...