Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Vica Kerekes odhalila zákulisí Anděla Páně 2. Petronel a Uriel jí dali pěkně zabrat!

Video se připravuje ...
VIDEO: Igor Březina / BPŽ
24. prosince 2017 | 06:00

Vica Kerekes (36) je novou tváří v druhém pokračování pohádky Anděl Páně, kterou bude Česká televize dnes večer vysílat v televizní premiéře. Na film se těšili nejen děti, ale i rodiče, protože čert s andělem utvořili nezapomenutelnou dvojici. Ta samá dvojka ale během natáčení trochu pozlobila slovenskou herečku!

„Dovedete si představit, že s partou čert, anděl a režisér to bylo náročné. Kolikrát jsem si říkala, že mi nikdo nerozumí. Snažila jsem se být hrdá a statečná a nenechat se vykolejit. Bylo to skvělé, takové to popichování k tomu celému asi patří," komentovala herečka Vice Kerekes natáčení. 

Podle ní si potřebovali dokázat, že jsou chlapi. "Bála jsem se trochu, abych něco nepokazila, protože oni spolu skvěle fungovali a dokázali se napojit jeden na druhého, a kolikrát jsem nechtěla ani rušit a spíš se snažila jim tak trochu asistovat,“ dodala herečka. 

Podívejte se na ukázku z pohádky Anděl Páně 2: 

Video se připravuje ...
Trailer k filmu Anděl Páně 2 • VIDEO: Youtube.com/Totalfilm.cz/BPŽ

Vica také prozradila, že o Vánocích čekají přírůstek do rodiny. „Můj bratr bude mít miminko a to je pro mě ten nejšťastnější okamžik, že budeme mít nový přírůstek v rodině, to je nejkrásnější dar. Vůbec nevím, jak se má teta chovat, budete mi muset poradit,“ sdělovala herečka plná emocí.

 

Video se připravuje ...