Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Emma Smetana: O hlídání Lennon se babičky a tetičky perou!

Video se připravuje ...
Emma Smetana: O Vánocích zestárneme
VIDEO: Igor Hellebrandt
14. prosince 2017 | 06:00

Moderátorka Emma Smetana je stále úspěšnější jako zpěvačka, ale vedle toho stále stíhá být novinářkou a moderátorkou. Před rokem se navíc stala matkou malé Lennon. Co nám Emma v rozhovoru prozradila?

Zpěvačku, novinářku a moderátorku Emmu Smetanu (29) jsme potkali na křtu letošního kalendáře Pirelli, který moderovala. Proto musela zaznít otázka, zda by byla ochotna se svléknout, kdyby dostala nabídku tento prestižní kalendář fotit.

"Ne, právě že ne, já bych kývla na nabídku letošního, protože tam jsou všichni oblečení. V době, kdy ta nahota je čím dál banálnější, mi připadá přitažlivější, když jsou lidi oblečení. A to je i důvod, proč jsem kývla na nabídku letošní kalendář představit. Navíc jsou v něm všichni lidi tmavé pleti, což myslím je v dnešní době skvělý signál."

Jak budou u Emmy Smetany probíhat Vánoce? To zatím neví. "Naše životní tempo je takové, že řešíme, to, co nás čeká v příštích dvou, třech, pěti hodinách a úplně nevidíme za obzor příštího týdne. Ale myslím si, že Vánoce budou takové dojemné, Lennon bude čerstvě rok a asi budeme poprvé péct cukroví a stanou se z nás ti domácí dojímající se rodiče, což jsme pochopitelně do loňského roku nebyli. Takže asi trochu mentálně zestárneme a já se na to těším," řekla Emma.

A jak kombinuje Emma kariéru a péči o Lennon? "Máme fantasticky vybudovanou síť babiček, tetiček a kamarádek, které se perou o to, kdo ji bude hlídat. Lennon je to celkem zatím jedno, když není s rodiči. Každý ten člověk jí přináší novou dovednost, takže kdykoliv se vrátí od kterékoliv babičky, tak my jen žasneme nad tím, že zase něco nového umí. V tomhle my trošku pokulháváme, takže si to s ní jen užíváme, ne že bychom ji pořád něco učili." Hlídání má podle Emmy tedy nejen praktický, ale i pedagogický efekt.

Emmu v době, kdy jsme s ní dělali rozhovor, trápily hlasivky, proto mluví tišeji než obvykle! 

Autor: Lucie Houdková
Video se připravuje ...