Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

To byste nevěřili, po jakých superschopnostech touží celebrity

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/ bpž
25. listopadu 2017 | 06:00

Snad každý z nás někdy toužil po tom, zkusit si, jaké by to bylo, kdybychom měli nějakou superschopnost, jaké mají hrdinové z komiksových předloh filmů. Někdo zatoužil létat, přemísťovat se v čase a prostoru nebo být neviditelný. Podívejte se na naši anketu, kde jsme zjišťovali, jak jsou na tom s přáními naše celebrity.

Na premiéru filmu Liga spravedlnosti, který se hemží superhrdiny, přišla i spousta celebrit. Stejně jako ostatní smrtelníci, i oni by občas nějakou tu superschopnost chtěli vyzkoušet. „Myslím, že by se mi hodila jasnozřivost. Věděla bych toho víc než ostatní,“ přiznala moderátorka Petra Svoboda. Tanečník Marek Dědík, který se svou partnerkou čeká prvního potomka, by chtěl dát všem mír a dokázat pomoci všem, kteří to potřebují.

Pokud by měli sami superschopnosti, jakou by pak měli mít jejich děti nebo partneři? „Chtěla bych, aby se můj přítel mohl přemísťovat z místa na místo, ale mohl by mě i brát s sebou. Takový teleportér, už mě totiž občas unavuje cestování a zaskočit si k babičce do Vietnamu na oběd – proč ne?“ smála se Monika Leová. Jakub Kohák moudře podotkl, že každá superschopnost má svá pro a proti, proto je lepší nechat to tak, jak to je, a být zdravý.

Video se připravuje ...