Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Hana Vagnerová: Nikdy se mi nelíbili jen hezouni

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ
1. října 2017 | 06:00

Herečka Hana Vágnerová (34) se přišla podívat na finále soutěže Elite model look a my jsme zjistili, co si myslí o kráse našich žen. Dozvěděli jsme se také, jaký typ muže má u Hanky šanci a kdo si u ní neškrtne. Příští měsíc má premiéru film Bajkeři, kde se na Hanku můžete těšit v cyklistickém oblečku.

Hanko, co si myslíte o soutěžích krásy?
Je otázka, jestli se dá v kráse vůbec soutěžit a jestli by se v ní mělo soutěžit. Já to spíš beru tak a doufám, že i Elite to tak bere, že je to oslava krásy a není to jen o kráse, ale také o osobnosti, která je podle mě nejdůležitější. Krása totiž pramení z komplexnosti a toho, jaký člověk opravdu je.

Proč si myslíte, že české a slovenské ženy mají ve světě takový úspěch?
Nevím, jsme prostě dobré. Když se podíváte kolem, tak mně se líbí všechny.

Myslíte si, že je těžké dospívat v České republice s takovou konkurencí kolem?
Není to úplně těžké, protože si vždycky říkám, že krása někoho jiného neznamená vaši ošklivost. Jak jsem už říkala, myslím, že hraje roli mnohem více faktorů. Hodnotím to i podle toho, jak mně se líbí muži. Nejde mi jenom o fyzickou krásu, ale musí mít určitou osobnost. Takže každá žena na sobě v tomto ohledu může zapracovat a nemusí mít nohy dlouhé dva a půl metru jako modelky.

Co vám tedy na mužích nejvíc imponuje?
Je to takový mix inteligence, charismatu, humoru, myšlení a osobnosti. Určitě bych na první místo nedala fyzickou krásu. Vždycky kroutím hlavou, když mi někdo vypráví, jak je nějaký chlap hrozně pěkný. To přece není vůbec to nejdůležitější.

Myslíte si, že se vám vkus a to, jak muže hodnotíte, mění s léty?
Určitě mám jiné věci, které upřednostňuji. Říká se, že v patnácti vám stačí, když je kluk kytarista, ale po pravdě řečeno, mně se asi nikdy nelíbili jen hezouni. Nikdy jsem po takových typech netoužila a nezajímali mě, takže celkově se můj pohled na věc zase tak nezměnil.

Vy máte také zkušenost s modelingem, šla byste do toho znovu?
Když tady vidím ty patnáctileté slečny, tak myslím, že už jsem na na to docela stará. Já jsem si přivydělávala na střední škole fotomodelingem, ale na mole jsem nikdy nechodila. O kariéře modelky jsem nikdy nesnila, v podstatě jsem se modelingu jen lehce dotkla.

Nosíte ráda vysoké podpatky?
Na speciální příležitosti si je ráda obuji, ale potom si je zase moc ráda rychle zuji a hupnu do tenisek.

Máme za sebou léto, jak jste si ho užila?
Já jsem léto strávila pracovně, takže bohužel nemám žádné dovolenkové historky, ale bylo to strašně skvělé. Dělala jsem "Shakespearky" na Hradě, točila film Bajkeři, byla jsem polo pracovně v Los Angeles a teď pracujeme s Kubou Sommerem na komedii pro Českou televizi. U nás herců to tak je, prázdniny můžou přijít kdykoli během roku, třeba v listopadu!

Video se připravuje ...