Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kateřina Kristelová na Řepku nežárlí. Kdyby ji ale zklamal, byl by konec!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adriana Krátká / BPŽ
10. srpna 2017 | 06:00

Kateřina Kristelová (38) randí už nějaký ten pátek s fotbalistou Tomášem Řepkou (43) a vypadají spokojeně. Katka nám prozradila, že Tomáš má její naprostou důvěru, ale kdyby jí náhodou zneužil, bude pravděpodobně následovat rychlý konec.

Kačko, jak probíhá vaše léto?

Bohužel takové to léto se vším všudy s volnem a relaxem mi akorát končí, už se zase přesouvám do pracovního módu. Na TV Barrandov natáčím pořad Paparazzi. Jinak ale musím říct, že jsme si léto užili moc hezky a ještě nás čeká pět dní na Slovensku. Chceme jet do Tater, slíbila jsem Tomášovi, že ho tam vezmu.

Jak to máte s Tomášem a paparazzi v reálném životě – pronásledují vás teď všude?

Tomáš je z naší dvojice mnohem slavnější a úspěšnější. Myslela jsem si, že když začneme randit a budeme dvě známá jména, že se to nějakým způsobem anuluje a budeme mít klid, ale opak je pravdou, je to pořád dost intenzivní a nechápu, čím jsme pořád tak zajímaví. Mnohem hůř to snáší Tomáš, já to dokážu odfiltrovat. Tomášovi to vadí, ale také je to možná proto, že z deseti lidí jich osm přijde za ním a dva za mnou. Za mnou chodí buď malé holčičky, nebo matky samoživitelky, které potkal podobný osud jako mě. 

Podívejte se na video, kde mluví o společném soužití s Tomášem Řepkou:

Nezávidíš mu to?

Absolutně ne, jsem srovnaná se svým sebevědomím. Já jsem nebyla nikdy sportovně nadaná, Tomáš v tomhle ohledu hraje prim. Jsem ráda, že jsem tam, kde jsem, nemusím se nikoho o nic doprošovat, nejsem žádná zlatokopka, jak mě označují, naopak – já jsem ta poslední zlatokopka šoubyznysu, finančně si vystačím sama a s Tomášem rozhodně nejsem kvůli penězům. 

Myslíš, že navzájem ovlivníte své životy a ty třeba začneš víc sportovat?

Své životy ovlivňujeme dobře. Přišla jsem Tomášovi do života nitky propojovat, ne trhat. Záleží mi na tom, aby chlap, se kterým jsem, byl spokojený a šťastný, což se ne vždycky povede. Tomáš, přestože je v některých věcech prchlivý, si dokáže vzít k srdci to, co mu říkám. Myslím si, že jsem jeden z mála lidí, na koho dá. On na mě má také vliv, protože partneři by se ovlivňovat měli, a kdo tvrdí opak, tak lže. Sport to ale asi nebude. Vždycky když mě Tomáš vidí při sportu, tak se chytá za hlavu a já vím, že je všechno špatně.

 

Když jdete jako dva známí pařmeni na drink, končíte až k ránu?

Dokážeme za to vzít, to ano, a je to úplně v pořádku. Pěkně to restartuje psychiku. My jinak nepijeme, neotevřeme si denně sedmičku, jako to dělá spousta párů, které znám. Když jdeme občas na mejdan, my tomu pořád říkáme rande, protože spolu ještě pořád chceme randit. Rande potom čítá dobrou večeři, při ní padne lahev vína a pak jdeme na drinky, to nás moc baví. Ještě jsem ho nenaučila tancovat, to je vlastně jediný sport, který mi jde. 

Viděla jsem tě teď někde na fotce s obrovskou kyticí, byla od něj?

Ano.

Jak často dostáváš květiny?

Málo! Mám pocit, že chlapi čím déle jsou se ženskou, tím víc na to kašlou. Je fakt, že já už to tak nevyžaduji. Sice pořád asi vypadám jako slečinka, ale v něčem jsem jako chlap a tyhle věci zase tolik nepotřebuju. Jediné, co chci, je věřit mu, nechci, aby mi byl nevěrný nebo aby se ty nevěry odehrávaly tak, abych o nich věděla. 

Jak bys reagovala, kdybys zjistila, že je ti nevěrný?

Přijde mi hrozně hloupé, když se nevěrou dělá z druhého člověka hlupák. Když se při tom nechá nafotit a nachytat. Ty pak sedíš doma a máš pocit, že je vše v pořádku, a přitom se měl řešit dávno nějaký problém. Nechápu, proč pak lidi místo toho dělají takovéhle věci a nasadí tomu druhému takové parohy, že se ani nevejde do futer. Já jsem tohle nikdy nikomu neudělala. Vztah nejdřív ukončím a pak si teprve začínám nový. Před Tomášem jsem byla čtyři roky sama, možná proto je o nás tak intenzivní zájem, že už si možná lidi říkali, jestli jsem nezměnila orientaci. 

Máte před sebou nějaká tajemství, nebo si říkáte úplně všechno?

Já ani nechci vědět všechno. V životě bych se chlapovi nedívala do telefonu, kdykoli mu pípne zpráva, tak to nechávám být, protože mu věřím. Sázím na tuhle kartu vždycky, měla jsem to tak i s manželem, prostě věřím, a pokud je moje důvěra zklamaná, tak dělám rychlé konce. Jsem typický Štír, my máme všechno černé, nebo bílé a konec je hodně rychlý. Tomáš má mou důvěru a on se chová tak, že nemám důvod pochybovat.

Co myslíš, že by měla dělat žena, aby si chlapa udržela a byla pro něj pořád zajímavá?

Nedat se mu celá. Na to jsem přišla taky až v tomhle věku. Nesmíš žít jeho život, ale svůj. Proto chci mít svůj byt, svůj účet, nechci žádnou svatbu. Možná to jednou přehodnotím, protože jenom hlupák nevyvíjí své názory. Ženská musí být pro chlapa pořád zajímavá, aby odlupoval ty slupky postupně a těšil se na to, co pod nimi najde.

Co by měl dělat chlap, aby si ženu udržel?

To samé jako žena. Myslím, že je chyba, že spolu lidé moc rychle žijí, pak to chtějí stvrzovat dětmi. Já to teď chci brát pěkně pomalu, hezky randit... A trvalo mi osmatřicet let, než jsem na to přišla. 




Video se připravuje ...