Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Bára Jánová: Dodnes mě štve, že jsem se svlékla

31. července 2017 | 06:00

Mladá herečka Bára Jánová (28), kterou můžete znát třeba ze seriálů Doktoři z Počátků, Ordinace v růžové zahradě nebo Ohnivé kuře, přišla na rozhovor o berlích a se sádrou. I tak ale měla úsměv od ucha k uchu a působila na mě bohémským éterickým dojmem.

Máte problém s nahotou v roli, když má svůj smysl?
Ne. Ale například v Doktorech z Počátků, kde jsem se ukázala nahá, to tak vůbec nemělo být. Bylo to sice ve scénáři, ale všichni mě uklidňovali, že se scéna změní. Pak jsem přišla na plac, začali mě přemlouvat a já na to nakonec kývla. Doteď mě to vlastně štve, protože když o mně někdo píše, automaticky přihodí ony nahé fotky ze seriálu… Nemůžu se z toho vymanit.

Je něco, do čeho byste kvůli herectví nikdy nešla?
Asi jen opravdový reálný sex, to je moje hranice – a ani to není v uměleckém světě výjimkou.

Herci Doktorů z Počátků natočili videoklip na úvodní znělku! Podívejte se!

Video se připravuje ...
 • VIDEO: TV Nova

Kromě seriálu Ohnivé kuře máte ještě spoustu dalších projektů. O co všechno jde?
Hraju v divadelním souboru Díra na trhu, který jsem založila se svým bývalým přítelem. Máme hodně autorských věcí a nebojíme se dělat si srandu sami ze sebe a z dnešního světa. Dále hraju v zájezdové agentuře a od září bych měla nastoupit do divadelního studia v činoherním studiu Bouře. Rozhodně se nenudím.

Máte někoho, s kým byste si jednou chtěla ve filmu nebo na divadle zahrát?

Těch jmen je strašně moc, ale nejvíc asi s panem Trojanem, Táňou Vilhelmovou nebo Aňou Geislerovou. Také bych si ráda zahrála s Jirkou Mádlem.

Přestože jste spolu chodili?
Chodili, ale nikdy jsme si spolu nezahráli. Měla jsem mu hrát dokonce přítelkyni, ale nakonec onemocněl a nemohl ten projekt vzít. Máme super vztah, jsme hodně dobří kamarádi.

 

Celý rozhovor s Bárou Jánovou si můžete přečíst v novém čísle tištěného Blesku pro ženy.

Video se připravuje ...