Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Inna Puhajková už žije v novém bytě se svým partnerem! Kdy bude dítě?

7. července 2017 | 06:00

Sportovní moderátorka Inna Puhajková (31) nedávno podstoupila důležitý krok ve vztahu se svým partnerem fotbalistou Petrem Tlustým (31), když se rozhodli pro společné bydlení. Jak si byt zařizují a jestli mají v plánu i další významné kroky, jako jsou děti, nám prozradila v rozhovoru.

Vy jste se nedávno přestěhovala do společného bytu s přítelem. Jak to funguje?
Je to asi dva měsíce a pořád se ještě zabydlujeme a vypadá to, že ještě nějakou chvíli budeme. Zrovna dneska jsme tam měli celý den truhláře, protože téměř všechen nábytek v novém bytě máme dělaný na míru, ale doufejme, že už se budeme blížit do finále. Stále čekáme na stůl z Itálie, na který byla hrozně dlouhá čekací doba. Teď ještě fungujeme doma na krabicích, ale je to docela vtipné, kamarádi, kteří u nás byli, nám řekli, ať si to tak necháme, že je to originální.

Design vašeho hnízdečka jste tvořili sami, nebo vám někdo pomáhal?
Pomohla mi kamarádka Dája Šulcová, se kterou se známe asi osm let. Od začátku mi radila ve všech elementárních věcech a dělala mi spoustu návrhů, třeba kuchyň nebo koupelnu. Bez ní bych si asi vůbec nevěděla rady.

Bylo vše na vás, nebo měl k tomu co říct i přítel?
Probírali jsme to všichni spolu, ale hodně jsme to nechávali na ní, protože ona je přece jen profesionálka. Co se barev nebo stylu týče, tak jsem byla hodně překvapená, že jsme se s přítelem na všem shodli, a opravdu si nepamatuji situaci, že bychom se kvůli něčemu chytli. Naštěstí se ukázalo, že máme stejný vkus.

Je to neobvyklé, že se takhle shodujete, nebo máte celý vztah harmonický?
Rarita to určitě není, když to přeženu, tak bych řekla, že je docela flegmatik, moc se neprosazuje a ve spoustě věcí dá na mě s tím, že k tomu řekne svůj názor. Takže to nechá na mně, abych vybrala, a pak mi řekne, jestli líbí, nebo nelíbí. Takhle to u nás funguje.

Co vám na vašem příteli nejvíce imponuje?
Klidná povaha a bezkonfliktnost. Je tolerantní a trpělivý, to, že se spolu hodně nasmějeme, a vůbec pohoda, kterou spolu máme.

Podívejte se na rozhovor s Innou:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Igor Hellebrandt / BPŽ

Plánujete ještě další vážné společné kroky jako založení rodiny?
Moc o tom ještě nemluvíme, ale myslím si, že je to přirozený průběh vztahu. Oba už na to máme i věk. Momentálně to ale není na pořadu dne. Teď jsme rádi, že máme konečně klid, protože rekonstrukce bytu trvala skoro rok. Jsme rádi, že už bydlíme, a uvidíme za půl roku, třeba začneme dělat další kroky.

Léto je tu, máte nějaké dovolenkové plány, o které se s námi můžete podělit?
Za pár dní odlétáme na dovolenou. Kamarádka mi doporučila ostrov v Thajsku, já jsem se pro to nadchla, vygooglila jsem si to a za dva dny už jsme měli letenky.

 

Video se připravuje ...