Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Hanka Kynychová: Na nevěru bych neměla nervy

26. června 2017 | 06:00

Hanka Kynychová (49) je známá cvičitelka, moderátorka i majitelka fitcentra. Známe se spolu dlouho, spoustu let jsem chodila na její lekce aerobiku. Navíc jsme obě lektorky. I proto je tento rozhovor spíš kamarádský.

Pamatuju si, když se ti narodil Filip. A teď je mu osmnáct…
Čas se nedá zastavit. I holky jsem si „tuhle“ přivezla z porodnice a najednou je jim devět. Děti hrozně miluju, nemohla bych být bez nich. Jsem ráda, že jsem si je vybojovala.

Co dělají?
Filip studoval leteckou školu, ale byla hodně těžká. Tak přešel na obor umělecký kovář. Taky se věnoval atletice a já věřím, že se k ní zase časem vrátí. Holky sportují obě, Sofie jezdí na koni a Saša se věnuje gymnastice.

Překvapilo tě na mateřství něco?
Za všechno jsem ráda. I když je to náročné, neměnila bych. Dlouho jsem ale nevěděla, jak mám děti vychovávat. Jestli v duchu, v kterém vychovávali rodiče mě – tedy stylem: na všechno si počkejte, nic nedostanete jen tak. Nebo s přístupem: budete mít všechno, co chcete. Zvolila jsem přísnější variantu a hrozně se mi ulevilo. Každopádně děti vědí, že je moc milujeme.

Co volají domů děti celebrit z letních táborů? Podívejte se:

Video se připravuje ...
Děti Hanky Kynychové volají SOS z tábora! Co se děje? • VIDEO: David Turek, Jan Jedlička

S manželem jste spolu 26 let. Jaký je váš vztah?
Hezký. Když jsem si Jindru brala, myslela jsem si, že už mi ho nikdo nemůže vzít. Což je, pochopitelně, blbost. Chlap může mít i ve svazku paralelní vztahy a milenek spousty…

A má?
Nevím, věřím, že ne. A pokud se to někde děje, nechci o tom vědět, a prosím, ať je to hodně zamaskované.

Ono to může být ale stejné i v tvém případě. Jsi přece dost atraktivní…
Tohle jsme si s mužem vyjasnili hned: několikrát jsem mu řekla, že pokud jdu na společenské akce a točí se kolem mě pánové a chovám se koketně, je to jen za účelem společenské události. Ne, abych si dokázala, že umím sbalit nějaké chlapy. Tím já si sebevědomí zvedat opravdu nehodlám. Jsem věrná, mně to za ty nervy nestojí…

… nervy?
Když poslouchám holky ve fitku, jak vymýšlejí historky, co všechno musí připravit, aby někde mohly mít nějaký boční vztah, tak mě to vyhazuje z rytmu. Vibroval by mi žaludek, nedokážu si představit, že bych si v takovém stavu dokázala vůbec něco užít.

 

Celý rozhovor s Hankou Kynychovou si můžete přečíst v novém čísle Blesku pro ženy:

Autor: archiv

Autor: Blanka Kubíčková
Video se připravuje ...