Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Markéta Konvičková: Odmítám pozvání na panáka, je to závazek

19. června 2017 | 06:00

Je jí třiadvacet, přesto se cítí na třicet. Ví, co chce, je klidná, pracovitá, paličatá a zamilovaná. Jedna z hvězdiček ze SuperStar se připomněla v pořadu Tvoje tvář má známý hlas, kde byla neodolatelná a dokonalá. Jaká ale opravdu je?

O čem si budu povídat s holkou, která o životě ještě nemůže nic vědět? To byla jedna z hlavních myšlenek, se kterými jsem šla na rozhovor. Jenže jsem se spletla. Už teď má Markéta víc zkušeností, než byste v jejím věku čekaly. 

Chvíli jste bydlela s kamarádkou, ale strašně rychle jste se sestěhovala s partnerem. Co vás hnalo?
Kamarádka po půlroce zjistila, že škola není nic pro ni, a odstěhovala se. Zůstala jsem v bytě sama, a abych se nezbláznila z knížek, pořídila jsem si čivavu. Půl roku na to už u mne bydlel partner, dnes už jsme spolu tři roky.

Randit, nebo s někým žít – to je docela rozdíl. Neštve vás zvednuté prkýnko, poházené oblečení nebo něco podobného?
Víte, že ne? My o všem komunikujeme, nikdo po sobě neštěká, když je potřeba něco uklidit, tak to dělá jeden nebo druhý automaticky. Možná je to tím, že my vlastně nezažili moc randění nebo vztah na dálku, skoro hned jsme spolu začali bydlet, a tak to bereme.

Podívejte se na video s Markétou, jak byla nervózní před soutěží Tvoje tvář má známý hlas:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Igor Hellebrandt

Kdo je vaše nejbližší kamarádka?
Mamka. Té denně volám a všechno jí říkám. Mám samozřejmě i kamarádky, ale ty vás můžou někdy brát jako konkurenci a nemusí být vždycky upřímné, kdežto máma chce pro své dítě vždycky to nejlepší. V pubertě jsme se samozřejmě hádaly. Vracela jsem se v noci z koncertů, neměla jsem klid já ani brácha a byla jsem nepříjemná a podrážděná. Když jsem se odstěhovala, náš vztah se s mamkou ještě posílil a upevnil. Jednou bych chtěla být jako ona.

Jste krásná, úspěšná, i když vás čeká ještě spousta práce, vyděláváte si něčím, co milujete, máte harmonický vztah s partnerem i s maminkou. Není toho štěstí na jednoho až moc?

Víte, že mi často dochází, jak mám všechno krásné? Každopádně za to neustále děkuju. Někdy z pocitu štěstí i brečím… I na pódiu. Každopádně jak se o mně říkalo, že jsem ledová královna, tak to už dávno není pravda.

Jak se projevovalo, že jste byla ledová královna?
Víte, že za mnou nikdy nechodili kluci? Nepůsobila jsem tak, aby měli odvahu mě oslovit. Působím, nebo jsem spíš působila, chladně. Takže jsem dlouho byla bez vztahu. První vážný vztah jsem zažila až v devatenácti, a to už moje kamarádky měly spoustu zkušeností.

Ani teď to na vás chlapi nezkoušejí?
Fakt ne. I když mě někdo chce pozvat na panáka, odmítám to. Je to pro mne závazek, a to nechci. Mám spokojený vztah a panáka si klidně koupím sama.

 

Autor: MAJ
Video se připravuje ...